Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε από Σεπτέμβρη στον 4ο κύκλο της σειράς

Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς, ο 4ος κύκλος έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA.

Μία απρόσμενη τραγωδία χτύπησε την οικογένεια Βρεττάκου στο συναρπαστικό φινάλε της σειράς Η Γη της Ελιάς, που παρακολουθήσαμε πριν από λίγες εβδομάδες στο MEGA. Την ώρα που η Αθηνά και το Τζον ένωσαν για πάντα τις ζωές τους με τις ευλογίες του Ισίδωρου, η Αμαλία κυριευμένη από το μίσος και την επιθυμία για εκδίκηση, τοποθέτησε με τη βοήθεια συνεργών εκρηκτικούς μηχανισμούς στο σπίτι της αντιζήλου της.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα σπίτια της Αθηνάς και του Ισίδωρου έγιναν στάχτη από την πυρκαγιά, ενώ εκείνοι βρίσκονταν στο γαμήλιο γλέντι που είχε στηθεί στη Μάνη. Κάπως έτσι, η «Γη της Ελιάς» ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό για τέταρτη χρονιά το ερχόμενο φθινόπωρο.

Τι θα δούμε όμως στην πρεμιέρα του νέου κύκλου;

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά σβήνει και διαπιστώνεται πως το σπίτι της Αθηνάς έχει γίνει στάχτη. Η ίδια συντετριμμένη προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και συνειδητοποιεί ότι σχεδόν ολόκληρη η ακίνητη περιουσία της έχει χαθεί. Παράλληλα, η άτυχη γυναίκα μαθαίνει πως και το σπίτι του Ισίδωρου τυλίχθηκε στις φλόγες ταυτόχρονα με το δικό της και αμέσως την κυριεύει τρόμος.

Η Αθηνά εξομολογείται στον Τζον πως κάποιος προσπάθησε ηθελημένα να τους βλάψει, ενώ σκέφτεται πως κατά πάσα πιθανότητα πίσω από αυτό κρύβονται επικίνδυνοι κακοποιοί.

Την ίδια ώρα οι Αρχές επιβεβαιώνουν πως η πυρκαγιά προήλθε από εκρηκτικούς μηχανισμούς. Η Αθηνά έχει καταστραφεί οικονομικά και λυγίζει, ενώ ο Τζον, η Μαργαρίτα και η Αναστασία βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της για να της δώσουν κουράγιο. Ύστερα από αυτό το χτύπημα, η γυναίκα φοβάται ότι θα υπάρξει και κάποιο επόμενο, τρέμοντας για τη ζωή της…

Η Γη της Ελιάς, ο 4ος κύκλος έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA.