Γη της Ελιάς: Η ανατριχιαστική σκηνή βίας και η ειδική σήμανση καταλληλότητας

Γη της Ελιάς

Η σοκαριστική σκηνή στο 29ο επεισόδιο της σειράς.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Μάλιστα, η τελευταία σκηνή βίας που παρακολουθήσαμε στο 29ο επεισόδιο ανάμεσα στον Θάνο και την Αριάδνη σόκαρε το κοινό με τη σκληρότητά της, αναγκάζοντας το MEGA να αλλάξει τη σήμανση καταλληλότητας κατά τη διάρκειά της από το «12» στο «16», με τη σχετική υποσημείωση για τη βιαιότητα των εικόνων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος συνέχισε να παρακολουθεί την Αριάδνη και, βρίσκοντας τελικά την κατάλληλη ευκαιρία, μπήκε στο σπίτι της με πολύ κακές προθέσεις. Τα πράγματα για τη νεαρή κοπέλα πήραν ανεξέλεγκτη τροπή και λίγο αργότερα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό της.

Έπειτα από πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί της, ο Κουράκος και η Βασιλική μπήκαν με τη βοήθεια κλειδαρά στο σπίτι της και τη βρήκαν σε άθλια κατάσταση και χωρίς τις αισθήσεις της. Η Αριάδνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει εκτίμηση της κατάστασης. Στο πλευρό της διαρκώς βρίσκονται η Βασιλική και ο Κουράκος, ο οποίος προσπαθεί να κρύψει την αγωνία του για να μην προδώσει τη σχέση που τον συνδέει μαζί της.

Ο Στάθης επιστρέφει κακήν κακώς στη Μάνη και οι γιατροί τον ενημερώνουν πως τα χτυπήματα έχουν αφήσει την Αριάδνη παράλυτη από τη μέση και κάτω. Ο Δημοσθένης γνωρίζει έναν πολύ καλό γιατρό και προτείνει να επικοινωνήσουν μαζί του προκειμένου να την αναλάβει. Η Αριάδνη συνέρχεται και αποκαλύπτει στον Κουράκο ποιος την έφερε σε αυτή την κατάσταση…

Η Γη της Ελιάς, Κυριακή στις 21:00 και Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:40 στο MEGA.