Γη της Ελιάς: Η αδίστακτη Νόρα βάζει στο στόχαστρο Αγγελική και Φιλιώ

Γη της Ελιάς

Το όμορφο παρουσιαστικό της κρύβει καλά τον σκοτεινό της χαρακτήρα.

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στον τέταρτο κύκλο της σειράς Γη της Ελιάς. Ο Μιχάλης Χατζής, ο νέος διευθυντής στην εταιρεία των Βρεττάκων, καταφθάνει απροειδοποίητα στην Ελλάδα.

Στο πλευρό του βρίσκεται και η όμορφη αρραβωνιαστικιά του, η Νόρα, η οποία όμως πίσω από το γλυκό παρουσιαστικό της κρύβει έναν σκοτεινό χαρακτήρα στη Γη της Ελιάς. Συγκεκριμένα, είναι μπλεγμένη σε ένα επικίνδυνο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, που εκμεταλλεύεται αθώα παιδιά.

Εν τω μεταξύ, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό MYTV και σε ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για τη Γη της Ελιάς, την ίδια χρονική περίοδο με την άφιξή τους στη Μάνη, ο αστυνόμος Κουράκος ερευνά την απαγωγή ενός παιδιού.

Όταν η Νόρα γνωρίζει την Αγγελική, τη βάζει αμέσως στο στόχαστρό της, ενώ ύστερα από μερικές ημέρες πηγαίνει μαζί με τον Μιχάλη στο σπίτι του Τζον και της Αθηνάς. Τότε, λοιπόν, αποφασίζει να ρίξει στα δίχτυα της και τη Φιλιώ.

Μάλιστα, δίχως να χάσει χρόνο, η αδίστακτη γυναίκα αρχίζει να σχεδιάζει την απαγωγή της κόρης της Αθηνάς, με τη βοήθεια της υπόλοιπης εγκληματικής οργάνωσης. Μερικές ώρες αργότερα, στη Γη της Ελιάς, η Νόρα επιχειρεί να πλησιάσει τη Φιλιώ για πρώτη φορά, προσπαθώντας να τη χειραγωγήσει για να πετύχει τους σκοτεινούς σκοπούς της.

Η Άννα έγκυος στη Γη της Ελιάς!

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει την Άννα και τον Πότη στη Γη της Ελιάς ενώ ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο νέο τους καφενείο. Η κοπέλα αρχίζει να νιώθει περίεργες μεταπτώσεις στην ψυχολογία της, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τον σύζυγό της. Όταν ο Πότης διαπιστώνει ότι η αγαπημένη του είναι πιο ήσυχη απ’ ό,τι συνήθως και μελαγχολική, ανησυχεί για την υγεία της.

Τελικά, αργότερα, το ζευγάρι ανακαλύπτει ότι η Άννα είναι έγκυος, γεγονός που ξετρελαίνει από χαρά τόσο τον Πότη όσο και τον Αποστόλη, που θα γίνει για πρώτη φορά θείος. Ύστερα από μερικές ημέρες, το ανδρόγυνο πηγαίνει στον γυναικολόγο για να ενημερωθεί για την έκβαση της εγκυμοσύνης. Τότε, όμως, κάτι περίεργο συμβαίνει με τον γιατρό, το οποίο γεμίζει τον Πότη και την Άννα με ανασφάλεια.