Γη της Ελιάς: Η δίκη για την παράνομη υιοθεσία της Αριάδνης ξεκινά – Μάνα και κόρη αντιμέτωπες

Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς, ο 4ος κύκλος έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA.

Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη ζωή των ηρώων στον 4ο κύκλο της δραματικής σειράς Η Γη της Ελιάς, που μεταδίδεται με επιτυχία από τη συχνότητα του MEGA. Στα νέα επεισόδια, η Ιουλία και η Αριάδνη θα έρθουν ξανά αντιμέτωπες, καθώς αρχίζει η δίκη για την παράνομη υιοθεσία της κοπέλας.

Μια πολύ δύσκολη περίοδος γεμάτη αγωνία και ένταση περιμένει την Ιουλία στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς. Οι παλιές πληγές της γυναίκας που την πονούν ακόμα και αφορούν την αρπαγή και την παράνομη υιοθεσία της κόρης της, της Αριάδνης, θα ματώσουν και πάλι καθώς σύντομα θα ξεκινήσει η δίκη.

Η Ιουλία, θέλοντας να δικαιωθεί και να πληρώσουν το τίμημα οι άνθρωποι που της στέρησαν για χρόνια το παιδί της, κατέθεσε μήνυση εναντίον του γυναικολόγου που την είχε ξεγεννήσει, αλλά και του μαιευτηρίου. Όσο πλησιάζει η στιγμή που θα ανοίξει η υπόθεση αυτή ενώπιον της Δικαιοσύνης τόσο η αγωνία της μεγαλώνει. Βέβαια, από το πρώτο λεπτό έχει στο πλευρό της τον Στάθη, με τον οποίο τους δένουν μια μεγάλη αγάπη αλλά και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Εκείνος τη στηρίζει και της δίνει δύναμη και κουράγιο για να μπορέσει να σταθεί μπροστά στους ανθρώπους που την έπληξαν ανεπανόρθωτα και να τους αντιμετωπίσει. Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δύσκολης αυτής δίκης η Ιουλία προσπαθεί να προετοιμαστεί ψυχολογικά, ενώ με το μέρος της έχει όλο αυτό το διάστημα τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειάς της και φυσικά την Αριάδνη.

Μητέρα και κόρη κατάφεραν έπειτα από πολύ καιρό να αφήσουν πίσω τους τις δυσκολίες που τις χώρισαν και είναι πλέον ενωμένες και αγαπημένες. Ωστόσο, αυτή η καλή φάση της σχέσης τους δεν θα κρατήσει πολύ… Όταν η δίκη ξεκινήσει οι κατηγορούμενοι θα πουν πολλές ανακρίβειες και ψέματα προκειμένου να σώσουν τον εαυτό τους, εκθέτοντας την Ιουλία στα μάτια της Αριάδνης. Η τελευταία για άλλη μία φορά θα νιώσει προδομένη από την ίδια της τη μητέρα και η σχέση τους θα κλονιστεί και θα οδηγηθεί σε νέα ρήξη.

Ο Στάθης, από πλευράς του, προσπαθεί να πείσει την κόρη του ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για όσα έγιναν βαραίνει τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στο μαιευτήριο, όμως η Αριάδνη πιστεύει ότι η Ιουλία είναι υπεύθυνη για όλα.

Μάλιστα, η κοπέλα κατηγορεί ευθέως τη μητέρα της και αρχίζει να απομακρύνεται ξανά από κοντά της. Η πληγωμένη Ιουλία είναι ανήμπορη να σώσει την κατάσταση και αφήνει την Αριάδνη να πάρει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται ώσπου να αντιληφθεί ποια είναι η αλήθεια.

Πηγή: MyTV