Famagusta: Η Τουρκία κόβει τη σειρά από το Netflix – Η αντίδραση του Κούλλη Νικολάου

FAMAGUSTA

Μόνο στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη η σειρά.

Δεν θα προβληθεί η σειρά Famagusta στην πλατφόρμα του Netflix σε άλλες χώρες, πέρα από την Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε πως η σειρά Famagusta συμπεριλαμβάνεται στις νέες σειρές που θα φιλοξενούσε η γνωστή πλατφόρμα ξέσπασαν σφοδρότατες αντιδράσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Τουρκίας αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί:

«Ως οργανισμός που ρυθμίζει και εποπτεύει τις υπηρεσίες ψηφιακής μετάδοσης στη χώρα μας, το Ανώτατο Συμβούλιο διοργάνωσε την απαραίτητες συναντήσεις με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα Netflix και επετεύχθη συμφωνία να μην μεταδοθεί η παραγωγή. Η εν λόγω παραγωγή θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο του Netflix μόνο στη χώρα όπου μεταδόθηκε προηγουμένως (Ελλάδα) και δεν θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο της Τουρκίας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας».

Μιλώντας στο skai.gr ο Κούλλης Νικολάου, υπεύθυνος παραγωγής της σειράς δήλωσε: «Ότι ξέρετε εσείς, ξέρω κι εγώ. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. Εμένα όμως δεν με ξενίζει η πιθανότητα να ισχύει γιατί η Τουρκία είναι πανίσχυρη»