Έχω Παιδιά: Πρεμιέρα για τη νέα κωμωδία του MEGA

Έχω παιδιά

Έχω Παιδιά, απόψε στις 21:00 στο MEGA.

Έχω Παιδιά, Δευτέρα 14/10 (21:00, MEGA) – Παιδιά vs γονείς. Είναι δεδομένο ποιος κάνει κουμάντο. Όταν όμως τα πράγματα δυσκολεύουν για τους μικρούς «μπελάδες», έρχονται ως «από μηχανής θεοί»… ο παππούς και η γιαγιά. Τον μπαμπά και τη μαμά ποιος θα τους βοηθήσει;

Η νέα κωμωδία του MEGA, «Έχω παιδιά», κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 και παρουσιάζει, με τον πιο ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο, τον «οδηγό επιβίωσης» μιας οικογένειας που ζει καθημερινά απρόοπτα και εκρηκτικές καταστάσεις. Τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια έρχονται back to back από σήμερα έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:00. Ιστορίες οικογενειακής τρέλας, γνώριμες σε όλους, που θα χαρίσουν άφθονο γέλιο.

«Έχω Παιδιά» – Τι θα δούμε απόψε στην πρεμιέρα;

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι το να έχεις παιδιά σημαίνει πως για χρόνια μπορεί να μην καταφέρεις να πεις με τον σύντροφό σου μια ολοκληρωμένη κουβέντα. Βάζουν στόχο να βγουν ραντεβού αλλά αυτό αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι υπολόγιζαν. Μια παλιά γνωριμία του Σταύρου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ ο Έκτορας και η Ιωάννα αποφασίζουν να δωρίσουν όλα τα παιχνίδια του Μαξιμιλιανού.

Έχω Παιδιά, απόψε στις 21:00 στο MEGA.