Έχω παιδιά: Όσα θα δούμε στην… τετραπλή πρεμιέρα της νέας σειράς

Έχω παιδιά

Έχω παιδιά, πρεμιέρα με τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια back to back από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA.

To «Έχω παιδιά», η νέα οικογενειακή κωμωδία του MEGA, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 και παρουσιάζει με τον πιο γλαφυρό και διασκεδαστικό τρόπο τον άγνωστο δρόμο που παίρνει κανείς όταν είναι γονιός.

Πώς αλλάζει η ζωή ενός ζευγαριού όταν αποκτά δυο «γλυκύτατους μπελάδες»; Μπορούν συγγενείς και φίλοι να παρακολουθήσουν αυτή την καθημερινότητα που είναι γεμάτη απρόοπτα και αστείες καταστάσεις;

Τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια έρχονται back to back από τη Δευτέρα 14 έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:00 με ιστορίες καθημερινής οικογενειακής τρέλας, που σίγουρα ο καθένας έχει συναντήσει κάποια στιγμή στη δική του οικογένεια, για να χαρίσουν στους τηλεθεατές άφθονο γέλιο. Το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

Έχω παιδιά, Η υπόθεση της σειράς:

Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται   σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης

Στον ρόλο της Αντιγόνης, Μπέσσυ Μάλφα

Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, Ερρίκος Λίτσης

…Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης

Σενάριο: Λάμπρος Φισφής

Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος

Διευθυντής Φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου

Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα

Σκηνογράφος: Τζoβάνι Τζανετής

Executive producers: Παναγιώτης Παπαχατζής-Κώστας Σάκκαρης

Εκτέλεση Παραγωγής: Αργοναύτες Α.E.

Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA