Δημήτρης Γκοτσόπουλος – Άγιος Έρωτας: «Κολάζει» η νέα του φωτογραφία ως ιερέας

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Άγιος Έρωτας, έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha.

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή της επόμενης σεζόν φαίνεται πως αναδεικνύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά τη σαρωτική επιτυχία που είχαν οι «Άγριες Μέλισσες» και την εμφάνισή του στον «Παράδεισο των Κυριών», βάζει πλώρη για τη νέα καθημερινή, δραματική σειρά του Alpha με τίτλο «Άγιος Έρωτας».

Εκεί αναμένεται να υποδυθεί έναν ιερέα, τον πατέρα Νικόλαο, ο οποίος θα αναστατώσει την τοπική κοινωνία μίας μικρής πόλης με τα μυστικά που κρύβει η ταραχώδης ζωή του. O Alpha ποντάρει πολλά στη συγκεκριμένη παραγωγή μυθοπλασίας, γι’ αυτό και την τοποθετεί επί καθημερινής βάσης στην prime time ζώνη από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ώρες έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, όπου ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εμφανίζεται ντυμένος ως παπάς να συνομιλεί με τον Δημήτρη Παπανικολάου. Τα σχόλια του κοινού για την «κολάσιμη» αμφίεση του ηθοποιού πήραν φωτιά, γεγονός που μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει από τον Σεπτέμβριο στους δέκτες μας.

Άγιος Έρωτας – Η υπόθεση της σειράς

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί.

Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου).

Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Άγιος Έρωτας, έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha.