Bahar: Ο Τιμούρ κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Bahar

Bahar: Καινούργια Αρχή, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Bahar: Καινούργια Αρχή, Δευτέρα 15/7 (21:00, ΣΚΑΪ) – Ένας VIP ασθενής, ο διάσημος επιχειρηματίας κ. Τζιχάν, έρχεται για εξετάσεις και ο Πρόεδρος του νοσοκομείου αναθέτει τη φροντίδα του στους δύο καλύτερους γιατρούς του: τον Δρ. Εβρέν και τον Δρ. Τιμούρ.

Εκείνοι ανακαλύπτουν ότι ο ασθενής πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου, όμως διαφωνούν για το ποια ακριβώς θα πρέπει να είναι η αγωγή του. Επιπλέον, όλα πρέπει να γίνουν με άκρα μυστικότητα, καθώς τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται πολύ για την κατάσταση της υγείας του κ. Τζιχάν. Ο Τιμούρ στέλνει την Μπαχάρ να φροντίσει τον κο Τζιχάν με σκοπό να την εκθέσει και εν μέρει το καταφέρνει.

Αργότερα, ο Τιμούρ ανακαλύπτει ότι η κόρη του όχι μόνο δεν σταμάτησε να κάνει παρέα με την κόρη της Ρενγκίν, αλλά πλέον η Πάρλα έρχεται και στο σπίτι τους. Η Πάρλα, που γνωρίζει την παράνομη σχέση Τιμούρ και Ρενγκίν «απειλεί» να την αποκαλύψει.

Τέλος, ο Τιμούρ απαγορεύει στην Ουμάι να συνεχίσει αυτό που αγαπά περισσότερο από όλα: τα μαθήματα ζωγραφικής. Η Μπαχάρ την υπερασπίζεται, όμως ο πατέρας της είναι κάθετος ότι πρέπει να επικεντρωθεί στα μαθήματά της για να σπουδάσει ιατρική. Η Ουμάι είναι απαρηγόρητη, όμως η Μπαχάρ θα βρει και πάλι τη λύση…

Bahar: Καινούργια Αρχή, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.