Bahar: Μπαχάρ και Εβρέν συνεργάζονται για να βρουν τη χαμένη κόρη μίας ασθενούς

Bahar

Bahar: Καινούργια Αρχή, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Bahar: Καινούργια Αρχή, Τετάρτη 24/7 (21:00, ΣΚΑΪ) – Η Μπαχάρ έχει καταλάβει πως ο μυστηριώδης ασθενής είναι ο πατέρας της Ρενγκίν. Αν και δεν γνωρίζει ακριβώς τους λόγους που εκείνη τον αποφεύγει, ξέρει πολύ καλά πως η οικογένεια είναι το παν, ειδικά όταν υπάρχουν στη μέση και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Χάρη στη δική της μεσολάβηση, η Ρενγκίν αγκαλιάζει ξανά τον πατέρα της, όμως η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο αδερφός της είναι εκεί για να της υπενθυμίσει το σκληρό παρελθόν.

Η Μπαχάρ, εκτός των άλλων, έχει αναλάβει και το ρόλο της… προξενήτρας για να αποκαταστήσει την Τσαγλά. Αν και η φίλη της επιμένει ότι ο Εβρέν έχει μάτια για άλλην, η Μπαχάρ κάνει τα πάντα, όχι μόνο για να γνωριστούν, αλλά και να προχωρήσει περισσότερο η γνωριμία τους.

Τέλος, Μπαχάρ και Εβρέν συνεργάζονται για να βρουν τη χαμένη κόρη μίας ασθενούς. Η συνεργασία πάει καλά, η κόρη βρίσκεται και η Μπαχάρ ενθουσιάζεται τόσο ώστε να προτείνει στον Εβρέν να ψάξουν και για τους δικούς του γονείς. Η απάντησή του δεν είναι αυτή που περιμένει…

Bahar: Καινούργια Αρχή, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.