Bahar: Η Ρενγκίν καταλαβαίνει ότι ο Τιμούρ την ξεγέλασε ξανά

Bahar: Καινούργια Αρχή, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Bahar: Καινούργια Αρχή, Τετάρτη 21/8 (21:00, ΣΚΑΪ) – Ο Αζίζ Ουράς, μετά το λάθος του, αναλαμβάνει την ευθύνη και δεν αφήνει τον πατέρα του να τον γλιτώσει. Παρόλα αυτά, του ζητάει εξηγήσεις για τη σχέση του με τη Ρενγκίν και γιατί φέρθηκε έτσι στη μητέρα του. Όσες δικαιολογίες και αν λέει ο Τιμούρ δεν πείθει τον γιο του, αν και φαίνεται μετανιωμένος. Όταν, μάλιστα, μαθαίνει ότι η Μπαχάρ είναι μαζί με τον Εβρέν στο σκάφος του τελευταίου, η ζήλια του φουντώνει.

Η Ρενγκίν, τελευταία στιγμή, θέλει να αποτρέψει τον Σελίμ να εκβιάσει τον Τιμούρ. Την προλαβαίνει η αστυνομία, που συλλαμβάνει τον αδερφό της, μετά από καταγγελία του Τιμούρ. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή της Μπαχάρ στο νοσοκομείο, γι’ αυτό αναλαμβάνει δράση η Τσαγλά, που τη βάζει στη θέση της και της λέει όλη την αλήθεια για τον γάμο Μπαχάρ και Τιμούρ. Η Ρενγκίν καταλαβαίνει ότι ο Τιμούρ την ξεγέλασε και στο παρελθόν αλλά και τώρα.

Τέλος, ο Εβρέν δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στον Αζίζ, αφού μαζί με την Μπαχάρ προσπαθούν να τον γλιτώσουν από την άσχημη κατάσταση που έχει μπλέξει…

Βahar: Καινούργια Αρχή, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.