Bahar: Η Μπαχάρ υποψιάζεται τον Τιμούρ

Bahar

Bahar: Καινούργια Αρχή, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Bahar: Καινούργια Αρχή, Τρίτη 16/7 (21:00, ΣΚΑΪ) – Μετά τη διαφωνία του Δρ. Εβρέν και του Δρ. Τιμούρ σχετικά με τη θεραπεία του, ο Πρόεδρος του νοσοκομείου αποφασίζει να αφήσει τον ίδιο τον κο Τζιχάν να επιλέξει ποια μορφή αγωγής θέλει να ακολουθήσει.

Ο κος Τζιχάν, πιεσμένος συναισθηματικά από την όλη κατάσταση, εξομολογείται τους φόβους του στην πάντα γλυκιά και προσιτή Μπαχάρ. Όμως ένας δημοσιογράφος τους παρακολουθεί κρυφά και σε λίγο όλη η χώρα μαθαίνει από την τηλεόραση ότι ο διάσημος επιχειρηματίας είναι βαριά άρρωστος. Ο ασθενής καταρρέει και όλοι κατηγορούν την Μπαχάρ.

Η Πάρλα ζητά από τον Τιμούρ να μείνει μακριά από την ίδια και τη μητέρα της, Ρενγκίν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ίδια συζήτηση ανάμεσα σε μητέρα και κόρη καταλήγει σε καβγά.

Μία απόδειξη αγοράς, που βρίσκει η Μπαχάρ στα ρούχα του Τιμούρ, την βάζει σε υποψίες ότι την απατά. Ο ίδιος την καθησυχάζει και την καλοπιάνει με ένα πανάκριβο δώρο. Η Μπαχάρ αναθεωρεί, αλλά την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο, την περιμένει μία τεράστια έκπληξη όταν βλέπει τη Ρενγκίν.

Το σοκ είναι μεγάλο και η Μπαχάρ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της… στην κυριολεξία!

Bahar: Καινούργια Αρχή, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.