Αγωνία στη Famagusta: Ο Παύλος χαροπαλεύει και όλοι ελπίζουν στο θαύμα

Famagusta

Famagusta, ο τρίτος κύκλος έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.

Με πολλά ερωτηματικά και πολλά ανοιχτά μέτωπα έριξε φινάλε ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του MEGA, Famagusta. Η τρίτη σεζόν, που έρχεται το φθινόπωρο στις οθόνες μας, αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική, δίνοντας στους τηλεθεατές όλες τις απαραίτητες απαντήσεις.

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατής για το Famagusta, μία πληγή κλείνει αλλά μία νέα ανοίγει για τη Χριστίνα και όλη την οικογένεια Σέκερη. Η αλήθεια για την υγεία του Παύλου θα αποκαλυφθεί και εκείνη θα καταρρεύσει.

Πώς μπορεί στο μυαλό μιας μάνας να χωρέσει ότι χάνει το παιδί της; Γιατί της το κράτησαν κρυφό; Γιατί ο Αντρέας, ενώ το γνώριζε, δεν της είπε τίποτα; Ίσως εκείνη να είχε καταφέρει να πείσει τον γιο της να κάνει την πειραματική θεραπεία.

Η πληγή αυτή θα φέρει νέες εντάσεις μέσα στην οικογένεια. Στο τέλος, όμως, όλοι θα συμφωνήσουν ότι αυτό που προέχει είναι η υγεία του Παύλου κι εκεί θα εστιάσουν την προσοχή τους. Στο πλευρό του, βέβαια, βρίσκεται πάντα η Ιφιγένεια, η οποία του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει μόνο του στιγμή, όποια απόφαση κι αν πάρει τελικά.

Ο Παύλος θα έχει πλέον κι έναν ακόμη μεγάλο σύμμαχο σε αυτή τη δύσκολη μάχη, τον Μάικλ. Τα δύο αδέλφια θα αναπτύξουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και ο ρόλος του αδελφού του στις αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει θα είναι καθοριστικός. Φυσικά, το μεγάλο του κίνητρο για να αγωνιστεί για τη ζωή του θα είναι ο γιος του, ο Αντρίκος.

Η υγεία του όμως επιδεινώνεται, οι κρίσεις αυξάνονται κι ο χρόνος πιέζει. Ο ίδιος γνωρίζει καλά τα όσα θα φέρει αυτή η ασθένεια στο σώμα του και συνεχίζει να επιμένει ότι είναι άδικος κόπος να κάνει τη θεραπεία. Οι δικοί του, ωστόσο, δεν έχουν την ίδια άποψη. Θα σεβαστούν, άραγε, την επιθυμία του ή θα συνεχίσουν να τον πιέζουν να κάνει την πειραματική θεραπεία, ελπίζοντας σε ένα θαύμα;