Zappit

Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος με τη Χριστίνα βρίσκονται κρυφά στην ερωτική τους φωλιά

Άγιος Έρωτας, απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Άγιος Έρωτας, Τετάρτη 2/10 (21:00, Alpha) – Ο Παύλος παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να κρατήσει μακριά τον Αργύρη από τη Χλόη μια και καλή, ενώ η Θάλεια προσλαμβάνει έναν ντέτεκτιβ θέλοντας να ανακαλύψει τον λόγο που ο σύζυγός της καθυστερεί να επιστρέψει σπίτι τα βράδια. Στο σπίτι των Βαρελάδων, η Ειρήνη , αποκαλύπτει στον αδελφό της, Χάρη, τη σχέση του πατέρα τους με την υπηρέτρια τους Σμαρώ!

Παράλληλα ο πατήρ Νικόλαος που προσπαθεί να ανακαλύψει τι μυστικά κρύβουν οι «σημαντικοί» άντρες της κωμόπολης, μπαίνει στο στόχαστρο της διευθύντριας του σχολείου, που καλείται να συλλέξει πληροφορίες για αυτόν.

Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ζευς, και άσπονδος εχθρός του Παύλου, ο Κυριάκος Παυλίδης επιστρέφει στη Στέρνα και θα ταράξει κι άλλο τα ήδη ταραγμένα νερά της μικρής πόλης.

Ο Κυριάκος ανακοινώνει σε όλους πως έχει επιστρέψει οριστικά στη Στέρνα και μάλιστα επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της κοινότητας. Αυτή του η απόφαση θα προκαλέσει, όμως, αντιδράσεις. Το μίσος του Μαρκόπουλου για τον Αργύρη δε φαίνεται να κοπάζει. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά απ’ την κόρη του και να δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Η Χλόη, δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα βρει μια πρόφαση για να φύγει απ’ το σχολείο για να πάει να τον συναντήσει στο κρατητήριο, κάτι που δε θα μείνει κρυφό για πολύ. Η Σοφία, τέλος, προφασίζεται ότι είναι αδιάθετη και ζητάει από τον Χάρη να αναβάλλουν το ραντεβού τους με τον φωτογράφο του γάμου τους. Λίγο μετά, η Σοφία θα κάνει μια επικίνδυνη επίσκεψη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ζευς!

Ο Παύλος με τη Χριστίνα βρίσκονται κρυφά στην ερωτική τους φωλιά. Όμως, δεν είναι μόνοι τους…

Άγιος Έρωτας, απόψε στις 21:00 στον Alpha.