Άγιος Έρωτας – Ελευθερία Πάλλα: «Η Σοφία, ψυχικά τραυματισμένη, θα φτάσει στα άκρα»

Ελευθερία Πάλλα

Άγιος Έρωτας, έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha.

Ο Άγιος Έρωτας έρχεται στον Alpha για να γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια, με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές και μια συναρπαστική ιστορία που θα αγαπήσουμε. Πόσο δυνατός μπορεί να αποδειχθεί ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα πάθη, το μίσος και τον έρωτα;

Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας πατρός Νικολάου σε μια μικρή πόλη θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων. Κανείς δε γνωρίζει τι τον έχει οδηγήσει εκεί. Και κανείς δε μπορεί να προβλέψει – πόσο μάλλον ο ίδιος – ότι η Χλόη, η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου, θα αποδειχθεί για εκείνον η πιο δύσκολη δοκιμασία.

Η Σοφία, η μεγαλύτερη αδελφή της Χλόης, τρέφει από μικρή μια αντιπάθεια και ζήλια για εκείνη. Είναι κακομαθημένη, επικριτική και ανταγωνιστική με τους πάντες και κυρίως με τη μικρή της αδελφή. Είναι πάντα σύμμαχος του πατέρα της σε ό,τι εκείνος λέει, με πολλά ψυχικά τραύματα που προσπαθεί να κρύψει.

Την Σοφία υποδύεται η Ελευθερία Πάλλα και όπως λέει η ίδια, «η Σοφία είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας με πολλές διαφορετικές πτυχές. Όντας ψυχικά τραυματισμένη παλεύει με το συναίσθημα της οργής και της ζήλιας, καθώς και με την ανασφάλεια να αποδείξει ποια είναι. Είναι ένας χαρακτήρας που θα τον δούμε σε όλες του τις εκφάνσεις φτάνοντας με την συμπεριφορά της πάντα στα άκρα.» Και τονίζει ότι ένας τέτοιος χαρακτήρας αποτελεί από τις πιο ωραίες προκλήσεις για έναν ηθοποιό.

Η ίδια δεν έχει κοινά στοιχεία με τη Σοφία και γι’ αυτό, «έχοντας πρώτα κατανοήσει τον τρόπο σκέψης της, που θα βοηθήσει να καταλάβω την αιτία πίσω από κάθε της πράξη, θα προσεγγίσω τον ρόλο μου με αφάνταστη δίψα και όρεξη για εξερεύνηση προς τα μονοπάτια που κινείται ένας χαρακτήρας τόσο διαφορετικός από εμένα».

Ο λόγος που είπε το «ναι» στη συγκεκριμένη σειρά είναι απλός: «Είναι κάποιες στιγμές σε αυτήν δουλειά που υπάρχει αγωνία για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Υπάρχουν προτάσεις, ακροάσεις, συζητήσεις και ξαφνικά έρχεται κάτι, που το αναγνωρίζεις αμέσως. Όταν μου προτάθηκε ο ρόλος της Σοφίας και έμαθα όλη την πλοκή και τους συντελεστές, το ‘ναι’ ήταν αναπόφευκτο!»

«Άγιος έρωτας». Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής, έρχεται στον Alpha.