Zappit

Άγιος Έρωτας: Αργύρης και Χλόη αποφασίζουν να κλεφτούν

Άγιος Έρωτας: Απόψε στις 21.00 στον Alpha.

Άγιος Έρωτας: Ο Αργύρης ζητά από την Χλόη να φύγουν μακριά από όλους και να ζήσουν τον έρωτά τους κι εκείνη δέχεται παρότι την επόμενη ημέρα παντρεύεται η αδελφή της. Η φυγή της γίνεται αντιληπτή και ο Μαρκόπουλος, έξω φρενών, αρχίζει να τους αναζητά. Ο γαμπρός περιμένει τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας, η νύφη φθάνει, όμως, η απουσία του Μαρκόπουλου και της Χλόης προκαλεί σχόλια. Την τελευταία στιγμή…

Όσα συμβαίνουν απόψε

Ο Νικόλαος βρίσκει τον Παύλο σωριασμένο στη μέση του δρόμου με τον φάκελο του Θεοδώρου δίπλα του. Αφού δει το περιεχόμενο του φακέλου θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τις αισθήσεις του και μετά θα τον γυρίσει σπίτι. Ο Παύλος θα αποκρύψει απ’ όλους ότι έπεσε θύμα εκβιασμού και θα βρει μια δικαιολογία ώστε να εξηγήσει το χτύπημα που έχει στο κεφάλι του. Η Θάλεια μαθαίνει από την Βιργινία ότι ο Αργύρης με την Χλόη σχεδιάζουν να κλεφτούν και σπεύδει να δωροδοκήσει τον Αργύρη για να αποτρέψει την φυγή τους. Παρ’ όλ’ αυτά το ζευγάρι το σκάει και διανυκτερεύει σ’ έναν αχυρώνα. Εκεί βρίσκουν ευκαιρία να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους, όμως το μυαλό της Χλόης ταξιδεύει αλλού.

Όλη η Στέρνα ζει και αναπνέει για τον γάμο της Σοφίας και του Χάρη. Κανείς, όμως, δεν φαντάζεται ότι όσο οι μελλόνυμφοι ετοιμάζονται, η αδελφή της νύφης, Χλόη, έχει αποφασίσει να κλεφτεί με τον Αργύρη. Όταν αυτό γίνει αντιληπτό θα σημάνει συναγερμός και ο Παύλος μαζί με τα πρωτοπαλίκαρά του και τον Βλάση, θα ψάξουν να βρουν τους 2 φυγάδες για να τους σταματήσουν. Παράλληλα, ο Κυριάκος θα πάει στο σπίτι της νύφης και θα προσφερθεί να συνοδεύσει αυτός τη Σοφία ώστε να μπορέσει να γίνει το μυστήριο, ενώ ο Κλεάνθης θα τρέξει στη Σμαρώ για να δει μήπως αυτή ξέρει που είναι ο Αργύρης κι η Χλόη. Όμως, η Σμαρώ εκτός από τη φυγή του γιου της με τη Χλόη, έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα. Ο Νικόλαος θα προσπαθήσει να καθυστερήσει την τέλεση του μυστηρίου ώστε να προλάβει να δώσει το παρών ο Παύλος με τη Χλόη, η οποία θα ανακαλύψει κάτι που θα την κάνει την τελευταία στιγμή να έχει δεύτερες σκέψεις για τον Αργύρη.