Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν με στενοχωρεί καθόλου, μπορώ να επιλέξω ποιους ανθρώπους έχω μαζί μου»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Δεν μιλήσαμε με τη Βίκυ, συμβαίνει, αμελητέας σημασίας. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, γυναίκες, δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν θέλουμε να μην μιλήσουμε με κάποιον μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον" ξεκαθάρισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε δηλώσεις στη Super Κατερίνα και μίλησε για την πορεία του First Dates και τον λόγο που δε μιλά πια με τη Βίκυ Καγιά.

«Για μένα δεν τελειώνει ακόμα η σεζόν, το First Dates συνεχίζει. O κόσμος το αγαπάει, όλοι μας το αγαπάμε. Μακάρι να το δούμε και από Σεπτέμβρη, δεν έχω ρωτήσει. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να κάνω ραντεβού για του χρόνου, ακόμα τρέχει η χρονιά.» δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Έχω να πω ότι το GNTM είναι μια εκπομπή που έχω λατρέψει και μακάρι να επιστρέψει γιατί μου λείπει ως τηλεθεάτρια. Δεν έχω τη μαγική μπάλα να προβλέψω το μέλλον» ανέφερε για το GNTM

Για το event όπου συναντήθηκαν με τη Βίκυ Καγιά αλλά δεν μίλησαν είπε: «Δεν μιλήσαμε με τη Βίκυ, συμβαίνει, αμελητέας σημασίας. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, γυναίκες, δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν θέλουμε να μην μιλήσουμε με κάποιον μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον. Δεν με στενοχωρεί καθόλου, μπορώ να επιλέξω ποιους ανθρώπους έχω μαζί μου. Με την Ηλιάνα μιλάμε, μου αρέσει πάρα πολύ στο Shopping Star, μακάρι να συνεχίσει, της πάει πάρα πολύ.»