Ζενεβιέβ για My Style Rocks: «Τα είδα κι εγώ αυτά τα πλάνα και σφίχτηκε το στομάχι μου, τι φάση;»

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Είμαι παιδί του GNTM και όταν είδα το τρέιλερ, είπα στην αρχή: τι φάση; Μετά είδα το πρώτο επεισόδιο και ηρέμησα".

Για το νέο κύκλο του My Style Rocks, που έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τις προηγούμενες ημέρες, ρωτήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Την οικοδέσποινα του «First Dates» και πρώην κριτή του GNTM συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (16/9) και δεν μπορούσαν να μη ζητήσουν την άποψή της για την απόφαση να προστεθεί και σκέλος bootcamp στο reality μόδας του σταθμού.

«Κι εγώ τα είδα τα πλάνα με τα στοιχεία του GNTM. Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, ένα σφίξιμο στο στομάχι το έπαθα, γιατί είμαι παιδί του GNTM και όταν είδα το τρέιλερ, είπα στην αρχή: τι φάση; Μετά είδα το πρώτο επεισόδιο και ηρέμησα, γιατί δεν ήταν GNTM, ήταν κανονικό My Style Rocks, οπότε όλα καλά», δηλώνει η Ζενεβιέβ.

«Και ο Στέλιος και η Έλενα και ο Γιώργος είναι άψογοι στη δουλειά τους, απλώς εγώ έχω άλλα θέματα. Όταν ξαφνικά είδα το πλατό, τη λέξη bootcamp… αλλά εντάξει, όλα καλά», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Star.

«Με την Ηλιάνα όσες φορές βρεθήκαμε το καλοκαίρι ήμασταν τέλεια. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί με την Έλενα Χριστοπούλου», απαντά η Ζενεβιέβ για τη ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πρώην φίλες και συνεργάτιδες.

«Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Τον άνθρωπό σου πρέπει να τον διεκδικείς ανάλογα με το πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί του. Από κει και πέρα είναι στο χέρι σου πόσο κυρία θα φερθείς και ποια είναι τα όριά σου», ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη ζήλεια προς τον σύζυγό της.