Βρήκε η Ελένη Μενεγάκη τον νέο της μάγειρα; Χαμός στην κουζίνα! «Όταν με κοιτάζεις έτσι…»
"Είσαι η μόνη γυναίκα που ψαρώνω όταν με κοιτάει έτσι"! - "Μη μας χαλάσεις την άλλη εβδομάδα τη συνταγή, γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ..."
Και ξαφνικά, η κουζίνα της Ελένης απέκτησε άλλη ενέργεια, ενδιαφέρον, γεύσεις, αρώματα και κυρίως… ενθουσιασμό! Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στην εκπομπή έναν chef με τον οποίο κινήθηκαν στο ίδιο μονοπάτι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ο Νικόλας Σακελλαρίου μάγεψε την Ελένη με τις μυρωδιές από τις κατσαρόλες του, αλλά μαγεύτηκε και ο ίδιος από εκείνη…
«Δεν μπορώ ρε Ελένη! Όταν με κοιτάζεις έτσι κάθε φορά! Είσαι η μόνη γυναίκα -το έλεγα στη γυναίκα μου το πρωί- που ψαρώνω όταν με κοιτάει έτσι. Είσαι η Ελένη Μενεγάκη!», είπε ο μάγειρας. Η Ελένη από την άλλη, χάρηκε τόσο πολύ από την παρουσία του την κουζίνα της, που είχαμε ίσως και χρόνια να την δούμε τόσο συνεπαρμένη από το φαγητό. Εκτός από το γεγονός ότι σεφ παρέμεινε περίπου μία ώρα στην κουζίνα, η παρουσιάστρια φρόντισε να τονίσει με κάθε τρόπο ότι είναι έτοιμη για κάποιες αλλαγές…
«Δεν τον αποχαιρετώ! Θα ρίξω διαφημίσεις και θέλω να έρθεις την επόμενη εβδομάδα με μια δική σου πρόταση. Ο Νικόλας δεν θα φύγει αν δεν τελειώσει το φαί του, εμείς μπορεί να φύγουμε όλοι, αν δεν τελειώσει το φαί του να το φάμε, δεν φεύγει! Βλέπω ότι τα κορίτσια που μας παρακολούθησαν σήμερα, πολύ τους αρέσεις Νικόλα μου. Μη μας χαλάσεις την άλλη εβδομάδα τη συνταγή, γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ… Αυτή ήταν αριστούργημα!», είπε η Ελένη Μενεγάκη και ο Νικόλας Σακελλαρίου απάντησε: «Τι να χαλάσω; Τώρα που τα βρήκαμε να τα χαλάσουμε»;
Και κάπως έτσι, φαίνεται να γεννήθηκε μια νέα τηλεοπτική συνεργασία.
Ποιος είναι ο Νικόλας Σακελλαρίου;
Γεννημένος στις Σέρρες ο Νικόλας Σακελλαρίου από μικρός ανακάλυψε την ιδιαίτερη κλίση που είχε προς την μαγειρική τέχνη. Σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, δίπλα σε διακεκριμένους και καταξιωμένους chef. Συστήνει ανεπιφύλακτα την Ελληνική και Ιταλική Κουζίνα αφού αποδεδειγμένα είναι και οι δύο βασισμένες στην Μεσογειακή διατροφή και πλούτος μοναδικών γευστικών συνδυασμών και υγιεινής διαβίωσης. Εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία Ελλάδας και Κύπρου καθώς και σε Gourmet εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και δημιουργεί την δική του «σχολή» προτείνοντας υγιεινή διατροφή και εύκολους τρόπους παρασκευής, για να κάνουμε το μαγείρεμα διασκεδαστικό παιχνίδι και μοναδικό τρόπο συνεύρεσης με φίλους και την οικογένειά μας. Ο Νικόλας ασχολείται με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής, με θέματα όπως η τροφογνωσία, η παχυσαρκία, η πρόληψη κ.α με ιδιαίτερο ζήλο, προερχόμενος από μια νεότερη γενιά chef η τάση της οποίας βασίζεται στο living well.