Βίσση, Ρέμος και Φουρέιρα στο 2nd P&Ι Open Air Festival

Άννα Βίσση

Στις 31 Αυγούστου στην Πλατεία Μαβίλη στα Ιωάννινα, η μεγάλη γιορτή της P&I Hellas!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας P&I Hellas, δύο χρόνια μετά την τεράστια γιορτή που προσέφερε στην πόλη των Ιωαννίνων, έρχεται -φέτος- ακόμα πιο δυνατά διοργανώνοντας στις 31 Αυγούστου, στην Πλατεία Μαβίλη, το «2nd P&I Open Air Festival», γιορτάζοντας τα επτά χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα!

Η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, θα προσφέρουν στο κοινό των Ιωαννίνων και όχι μόνον, μία μοναδική μουσική συνύπαρξη που θα ανεβάσει τον πήχη της διασκέδασης στα ύψη.

Η Άννα Βίσση, καταφέρνει κάθε φορά να σαγηνεύει το κοινό. Η εξαιρετική ερμηνεύτρια ξέρει πολύ καλά πώς μπορεί να απογειώνει την κάθε της εμφάνιση.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος  ερμηνευτής, επιστρέφει στα Ιωάννινα παρουσιάζοντας μεγάλες επιτυχίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Η Ελένη Φουρέιρα, θα χαρίσει συναρπαστικές στιγμές μέσα από ένα εντυπωσιακό show, με δεκάδες super hits της και ξένες επιτυχίες!

H P&I AG μετρά περισσότερα από 55 χρόνια ενεργής παρουσίας και είναι μια κορυφαία γερμανική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με έδρα στο Wiesbaden στην Γερμανία. Κύρια δραστηριότητα της, είναι η ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που χρησιμοποιούν περισσότεροι από 15.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Το 2017, η γερμανική Εταιρεία  P&I AG εισήλθε στην Ελλάδα  με τη δημιουργία της P&I Hellas στα Ιωάννινα, όπου απασχολούνται ήδη 160 εργαζόμενοι.

Ραντεβού 31 Αυγούστου στην Πλατεία Μαβίλη στα Ιωάννινα στη μεγάλη γιορτή της P&I Hellas!