Βίκυ Κάβουρα: «Δεν έχω δικαίωμα να αποφασίσω κάτι τέτοιο για το παιδί μου»

Βίκυ Κάβουρα

"Μπούχτισα κάποια στιγμή και το σταμάτησα, μετά άρχισα να διαβάζω και αποφάσισα ότι πρέπει να την περιορίσω" ομολογεί η Βίκυ Κάβουρα.

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας Vita» στο Μεγάλο Κανάλι. Η καλλονή ηθοποιός μίλησε για την αδυναμία που έχει από παιδάκι στη ζάχαρη και στα γλυκά αλλά και την διακοπή αυτών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μεγάλωσα στη Σπάρτη και είχα ως επιβράβευση ένα γλυκάκι. Μπούχτισα κάποια στιγμή και το σταμάτησα. Μετά άρχισα να διαβάζω για την ζάχαρη και αποφάσισα ότι πρέπει να την περιορίσω. Είναι δύσκολο να μειώσεις την ζάχαρη στο 0% γιατί υπάρχει πολλή κρυμμένη ζάχαρη, ακόμη και στο ψωμί. Τρώω λοιπόν σήμερα ζάχαρη αλλά την κρυμμένη, δεν βάζω κάτι παραπάνω».

«Στην εγκυμοσύνη δεν ήθελα να βλέπω μπροστά μου γλυκό! Έτρωγα πολύ λίγο αλλά την μαύρη ζάχαρη, την πικρή. Η κόρη μου δεν θα φάει ποτέ ζάχαρη! Αστειεύομαι! Θα φάει ζάχαρη μετά τα 3 της χρόνια. Έχω μιλήσει με γιατρούς και μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται να φάει ζάχαρη μέχρι τριών ετών».

«Στην εγκυμοσύνη όμως δεν έτρωγα. Δεν έχω δικαίωμα να αποφασίσω κάτι τέτοιο για το παιδί μου. Θέλω να πιστεύω ότι με τα υποκατάστατα δεν θα θέλει να τρώει γλυκά, θα κάνω τέτοια κολπάκια. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει αλλά… κάνω όνειρα» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Βίκυ Κάβουρα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του MEGA.