Zappit

Βίκυ Καγιά για Γιώργο Καράβα: «Δεν χρειάζεται πάντα να λες τη δική σου πλευρά μιας ιστορίας»

"Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο, θυμάμαι ένα απλό και τυπικό μήνυμα" αποκαλύπτει η Βίκυ Καγιά.

Στο kick off party του φετινού MadWalk συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία την Βίκυ Καγιά και, όπως είδαμε το πρωινό της Πέμπτης, εκείνη κλήθηκε να απαντήσει για πολλά. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στις πλαστικές επεμβάσεις όσο και στη σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Γιώργο Καράβα.

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά δήλωσε αρχικά πως «δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, μου αρέσει που μεγαλώνω, οι ρυτίδες μου στα μάτια και στο μέτωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαφωνώ με τις γυναίκες που δεν θέλουν να δουν τον χρόνο που περνάει πάνω τους. Αυτό που διαφωνώ είναι που τα κάνω όλα ίδια μεταξύ τους. Να έχει η καθεμία της δική της προσωπικότητα. Έκανα μια φορά μπότοξ γιατί με έπρηξαν αλλά δεν μου άρεσε».

«Νομίζω ότι έχω προστατέψει άτομα που έχω συνεργαστεί και δεν το μετανιώνω. Στέκομαι πάντα πίσω από τις επιλογές μου».

«Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο Καράβα. Θυμάμαι ένα απλό και τυπικό μήνυμα, το οποίο εκτιμώ εξίσου. Εγώ θα πω ότι δεν χρειάζεται πάντα να λες τη δική σου πλευρά μιας ιστορίας, ο χρόνος το κάνει για εσένα. Θεωρώ ότι ήμουν εκεί και επαγγελματικά και συναισθηματικά από εκεί και πέρα ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται τις σχέσεις του τελείως αλλιώς» πρόσθεσε ακόμα η Βίκυ Καγιά στο απόσπασμα το οποίο και προβλήθηκε στον αέρα του Happy Day στον Alpha.

Πηγή εικόνας: NDP Photo