Zappit

Βάσω Λασκαράκη: «Έχασα την ψυχραιμία μου για πρώτη φορά μπροστά στο παιδί με τους φωτογράφους»

"Yπάρχει χαρτί, δεν μπορείτε να βγάλετε το παιδί, μην το κάνετε αυτό... τους είπα" περιέγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην Τζένη Θεωνά.

Την καλή της συνάδελφο, Βάσω Λασκαράκη φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την μοναδική φορά που απευθύνθηκε στα media αλλά και τη στιγμή που έχασε την ψυχραιμία της απέναντι τους.

Ειδικότερα, η Βάσω Λασκαράκη εξομολογήθηκε αρχικά πως «νομίζω πως η μοναδική φορά που κάναμε σύσταση στα media ήταν όταν στείλαμε το δελτίο του διαζυγίου. Δεν το στείλαμε από καπρίτσιο για να ενημερώσουμε το σύμπαν, λες και ήμασταν το βασιλικό ζεύγος, το στείλαμε επειδή άνοιγε η σεζόν και είχε γίνει Σεπτέμβρη.

«Άνοιγε η σεζόν και είχαμε πάρα πολλές δουλειές, πάρα πολλές συνεντεύξεις και εμφανίσεις οι ίδιοι οπότε πια είχε αρχίσει να ακούγεται. Ήταν καλύτερο να το πούμε ειλικρινά, ότι «αυτό συνέβη και θα θέλαμε να σεβαστείτε κάποια πράγματα και το παιδί». Είχα ζητήσει να μπαίνουν pixels στο παιδί μετά από ένα περιστατικό που είχε γίνει πολύ ατυχώς. Σε ένα πάρτι που είχαμε πάει με την Εύα και μαθεύτηκε ότι ήμασταν εκεί, ήμουν μαζί με τον Λευτέρη περίπου ενάμιση χρόνο και ήρθαν έξω από το πάρτι το βράδυ πάρα πολλοί φωτογράφοι».

«Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου και μπροστά στο παιδί και τους είπα «υπάρχει χαρτί, δεν μπορείτε να βγάλετε το παιδί, μην το κάνετε αυτό». Άναψαν δηλαδή τα φλας μπροστά στο παιδί και νομίζω πως ήταν η πρώτη φορά που τους παρακάλεσα να μην βγάλουν τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα» πρόσθεσε ακόμα η Βάσω Λασκαράκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.