Βάσω Καβαλιεράτου: «Μου έφερε μία ποιητική συλλογή με κολλημένα χειρόγραφα που ήταν όλα ανορθόγραφα»

Βάσω Καβαλιεράτου

"Έλεγα για καιρό σε φίλους μου ότι θα πεθάνω και θα με σκοτώσει αυτός ο stalker και τώρα με κοροϊδεύουν" δήλωσε η Βάσω Καβαλιεράτου.

Η Βάσω Καβαλιεράτου ανέφερε στο Πρωίαν σε είδον ότι όταν ήταν πολύ νέα στη δουλειά είχε αποκτήσει έναν stalker, καθώς μίλησε και για την γνωριμία της με τον Mathew Perry, τον γνωστό Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια», αλλά και τη νέα σειρά της ΕΡΤ που πρωταγωνιστεί, «Αρχελάου 5».

«Έκανα το λάθος να αναφέρω κι εγώ ότι έχω ένα stalker. Κάποια στιγμή έρχεται στο θέατρο ένας που φαινόταν λίγο περίεργος τύπος, ο οποίος είπε ότι ήθελε να δει την κ. Καβαλιεράτου κι εγώ ήμουν 25 χρονών. Κατέβηκα κι ήταν ένας τύπος πιο μεγάλος σε ηλικία. Μου είπε: Γεια σας κι είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής σας κι έχω δει όλες σας τις παραστάσεις. Εγώ είχα παίξει σε άλλες δύο παραστάσεις πριν. Μικρά πράγματα. Μου είπε ότι είχε γράψει μία ποιητική συλλογή κι ήθελε πάρα πολύ να μου τη στείλει και να του δώσω τη διεύθυνση του σπιτιού μου» ανέφερε η Βάσω Καβαλιεράτου.

«Του είπα να τη φέρει στο θέατρο κι όντως μία ημέρα ήρθε με ένα μεγάλο φάκελο και μου είπε ότι εκεί ήταν τα ποιήματα. Άνοιξα τον φάκελο σπίτι και βγαίνει μία ποιητική συλλογή, η οποία ήταν με κάτι χειρόγραφα χαρτιά που τα είχε κολλήσει με σελοτέιπ και μου έκανε εντύπωση που όλα ήταν τρομερά ανορθόγραφα. Έλεγα για καιρό σε φίλους μου ότι θα πεθάνω και θα με σκοτώσει αυτός ο stalker και τώρα με κοροϊδεύουν» είπε η Βάσω Καβαλιεράτου.