Βάσω Γουλιελμάκη για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή που δεν έγινε: «Δυσκολεύτηκα γιατί έλεγα ότι τότε θα πληρωθώ»

Βάσω Γουλιελμάκη

"Είχαμε υπογράψει ότι θα αρχίσουμε τις πρόβες και τελικά ειδοποιηθήκαμε ότι δεν θα γίνει η παράσταση" δήλωσε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Τη Βάσω Γουλιελμάκη συνάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον stalker που είχε και για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή που δεν ευοδώθηκε για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης».

«Μου έχουν στείλει γυμνή φωτογραφία, αλλά έχω παραπονεθεί και τα κρύβουν. Είναι κρυφό μήνυμα και δεν τα ανοίγω καθόλου. Και προτάσεις γάμου. Να είστε καλά παιδιά, να συνεχίσετε» είπε χαριτολογώντας η Βάσω Γουλιελμάκη και συνέχισε: «Κάποιος ερχόταν κάτω από το σπίτι μου, κρυβόταν στο αυτοκίνητο και με περίμενε έξω από το θέατρο».

«Τραυματική εμπειρία δεν ήταν. Δυσκολεύτηκα εκείνη τη στιγμή γιατί κάνεις το πρόγραμμά σου και λες τότε θα πληρωθώ. Είχαμε υπογράψει ότι θα αρχίσουμε τις πρόβες και τελικά ειδοποιηθήκαμε ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ με τον Μάρκο, θα μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν το έψαξα γατί ακυρώθηκε. Το μόνο που έψαξα ήταν άλλη δουλειά και βρήκα κατευθείαν» δήλωσε η Βάσω Γουλιελμάκη.