Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Ας μάθει τι μάρτυρας είναι και τα λέμε»

Βασίλης Γκουρούσης

"Πόσοι άνθρωποι καταδικάζονται και είναι αθώοι" δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Με αφορμή την παράσταση «Ήρωες», ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στη Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για τις δικές του δικαστικές περιπέτειες με την πρώην σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη, να καλείται στο επόμενο δικαστήριο ως μάρτυρας.

«Να έρθει η ώρα και θα τα ξαναπούμε. Όταν ένας άνθρωπος αθωώνεται και η ελληνική δικαιοσύνη λέει ότι δεν έχει κάνει κάτι, βέβαια και να συνεργαστώ μαζί του. Μόνο ο κόσμος είναι ο κριτής πάντα» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για τη δική του υπόθεση μετά την αποφυλάκισή του, ανέφερε: «Έγινε το δικαστήριο προχθές, ζήτησα μια μικρή διακοπή γιατί δεν μπορούσε ο δικηγόρος μου, η απέναντι πλευρά ζήτησε αναβολή της δίκης για ένα χρόνο» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για την Τέτα Καμπουρέλη: «Ας λέμε τι μάρτυρας είναι και τα λέμε… Πόσοι άνθρωποι καταδικάζονται και είναι αθώοι… Ας βγει κάποιος με την ευθιξία του να πει, ναι, έκανα λάθος ρε φίλε. Να βγει να πει ναι, τον αδικήσαμε αυτόν. Νομίζαμε, αλλά δεν ήταν τελικά… Συγγνώμη».