Βάσια Τριφύλλη: «Έχω κάνει σχέση με δημοφιλή άντρα αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ»

Βάσια Τριφύλλη

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ συμπρωταγωνιστή μου», λέει η Βάσια Τριφύλλη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις «φωτιά».

«Δεν έχει τύχει ποτέ να πάω να πληρώσω και να έχω ξεχάσει το πορτοφόλι μου. Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου στην οδό Μιχαλακοπούλου με το αμάξι μου. Δεν έχω κρυφακούσει συζήτηση σε χώρο εργασίας μου. Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω. Έχω προσποιηθεί ότι ξέρω κάποιον που συνάντησα στο δρόμο από ευγένεια.

Δεν έχω εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία μου σε δημόσια υπηρεσία. Δεν έχω πει ποτέ ψέματα σε άντρα για την ηλικία μου γιατί κανένας δεν τόλμησε να με ρωτήσει. Θα τον χώριζα. Έχω κάνει σχέση με κάποιον δημοφιλή άντρα αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ. Έχει τύχει να κάνω το τραπέζι σε κάποιον με φαγητό που έχω παραγγείλει απ’ έξω. Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ συμπρωταγωνιστή μου. Δεν έχω κάνει γυμνισμό.

Δεν έχω επιστρέψει ποτέ σε κατάστημα φορεμένο ρούχο. Έχω πάρει τηλέφωνο στη δουλεία και έχω προσποιηθεί ότι πονάω για να μην πάω. Έχω πάει να μου πουν και τον καφέ και τα χαρτιά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να αρνηθώ ότι είμαι η Βάσια Τριφύλλη για να αποφύγω θαυμαστή. Δεν έχω μεταμφιεστεί ποτέ σε έξοδό μου για να μην με αναγνωρίσουν», είπε η Βάσια Τριφύλλη.