Zappit

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: «Στα Καλημερούδια μου είχαν μικρύνει τον χρόνο στο πάνελ και με είχε πειράξει»

"Στα δύσκολα, όταν έπεφταν τα νούμερα, εγώ είχα περάσει από το κομμάτι του πάνελ... μίκρυνε ο χρόνος μου κι εμένα αυτό με πείραξε τότε", αποκαλύπτει ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣου» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο και απάντησε για τη συνεργασία του με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και για τις συνθήκες όταν συμμετείχε στα «Καλημερούδια» του Mega.

«Εμένα μου αρέσει και η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου», είπε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος και στη συνέχεια απάντησε για τον Μάρκο Σεφερλή: «Αυτό το απόσπασμα που είδα για το Νέμο, από την παράσταση του Σεφερλή, εμένα δεν μου άρεσε, δεν με έκανε να γελάσω».

«Αν και τα «Καλημερούδια» είχαν ένα άδοξο τέλος, όλοι κάτι αποκομίσαμε, όλοι προχωρήσαμε μετά από αυτή την εκπομπή», είπε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος και περιέγραψε:

«Έχω και δυσάρεστες αναμνήσεις. Στα δύσκολα, όταν έπεφταν τα νούμερα, εγώ είχα περάσει από το κομμάτι του πάνελ… μίκρυνε ο χρόνος μου κι εμένα αυτό με πείραξε τότε. Στην τελική, αυτό που έμεινε τότε ήταν κάτι πολύ θετικό. Το νοσταλγώ με έναν περίεργο τρόπο».