Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Ήταν άσχημο και για μένα και για τον άνθρωπο που ήμουν μαζί και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο»

Βάλια Χατζηθεοδώρου

"Είχα λίγο στραβώσει γιατί είχα τότε χωρίσει και κάπως είχε συνδεθεί" παραδέχεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Την Βάλια Χατζηθεοδώρου υποδέχθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού, το απόγευμα της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής της εκπομπής στο Youtube. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή τηλεοπτική συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη ροή της νέας της συνέντευξης, η Βάλια Χατζηθεοδώρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχέσεις σήμερα είναι ότι όλα είναι γρήγορα. Δεν υπάρχει σταθερότητα, δεν μπορείς να κάτσεις κάπου έτσι και να σκεφτείς γιατί δεν προλαβαίνεις. Έφυγε ο χρόνος, τρέχει και είναι ένα μόνιμο άγχος. Για τα πάντα είναι αγχωτικό, οι σχέσεις είναι το τελευταίο σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που ζούμε και μας κάνουν να αγχωνόμαστε και να παθαίνουμε όλο αυτό το στρες».

«Είναι δύσκολο το κομμάτι της σχέσης στη δουλειά. Γενικά είναι λίγο άβολο στο κομμάτι της δουλειάς να μπλεχτείς και συναισθηματικά. Είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρω, δεν μου έχει τύχει ποτέ για να πω ότι το χειρίστηκα έτσι ή συνέβησαν αυτά. Λίγο τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα ήθελα να μου συμβεί αυτό το πράγμα».

«Με τον Βασάλο δεν τα έχετε;» ρώτησε τότε η Νάνσυ Παραδεισανού για να απαντήσει, με χιούμορ, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ως εξής. «Ναι, χρόνια τώρα! Πέντε χρόνια! Αυτό προέκυψε μάλλον επειδή κάναμε διακοπές μαζί ως παρέα. Γιατί απαγορεύεται μια κοπέλα να κάνει παρέα με αγόρια, δεν το ξέρεις αυτό;».

«Όλοι το ξέρουν αυτό. Εμείς γελάγαμε, απλώς εγώ είχα λίγο στραβώσει γιατί είχα τότε χωρίσει και κάπως είχε συνδεθεί. Ήταν λίγο άσχημο και για μένα, γιατί το είχαν συνδέσει έτσι και για τον άνθρωπο που ήμουν μαζί και για τον Κωνσταντίνο. Οπότε εκεί λίγο, κατά τα άλλα όμως γελάω».

Πηγή εικόνας: NDP Photo