Τζορτζ Μπάλντοκ – Γιώργος Λιάγκας: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Γιώργος Λιάγκας

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του.

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση και απολογήθηκε για το λάθος του χθες, σχετικά με το ρεπορτάζ για το σπίτι που διέμενε ο αδικοχαμένος Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Μπροστά στο χαμό ενός ανθρώπου υπάρχει σύνθλιψη της οποιαδήποτε σχέσης, του συναισθήματος και οτιδήποτε. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, αλλά δεν θα πω καμία. Το λάθος που έκανα χθες –το παίρνω όλο πάνω μου- ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ! Και θέλω να σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού και οργής να περιοριστεί σε μένα και να αφήσετε έξω τους συνεργάτες και το περιβάλλον μου.

Ήταν μια λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση, σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία, που δεν συνεισέφεραν τίποτα στο ρεπορτάζ, όταν υπήρχε ο χαμός ενός ανθρώπου. Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ, δεν κοιμήθηκα, όταν 2-3 εβδομάδες πριν είχε καεί το σπίτι μου και είχα πει ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον άνθρωπο –να καίγεται το σπίτι του- να γίνεται lifestyle ρεπορτάζ.

Σας έψεξα τότε και τελικά έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε. Ήταν λάθος μου μεγάλο. Λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Συγγνώμη λοιπόν, από όλους όσοι χθες στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα… Συγγνώμη!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.