Zappit

Τζένη Μελιτά: «Έπεσε» το στούντιο με την αποκάλυψη για την ταινία που έχει συμμετάσχει

"Στο 1 ή στο 2 ήσουν;", ρώτησε απορημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μία συζήτηση περί ταινιών κινουμένων σχεδίων άνοιξαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στη μαγειρική στήλη του σημερινού (17/9) «Πρωίαν σε είδον». Το δίδυμο της ΕΡΤ, με καλεσμένες την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Εξηνταβελώνη να δοκιμάζουν το φαγητό της Γωγώς Δελογιάννη, έφεραν το θέμα στο τραπέζι με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει την παιδική ταινία που έχει συμμετάσχει.

«Εγώ που έχω κάνει στα «Στρουμφάκια» μεταγλώττιση είχα περάσει πάρα πολύ ωραία. Είχα κάνει μία φίλη της Στρουμφίτας. Δεν ήταν κεντρικός ρόλος αλλά ήταν ένας ρόλος, η Στρουμφοκρηνιώ», ανέφερε η Τζένη Μελιτά, με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια και να απορούν με την πληροφορία που δεν γνώριζαν.

«Στην ταινία λεγόταν Smurf-Lilly στα αγγλικά, στα ελληνικά Στρουμφοκρηνιώ. Πολύ χαριτωμένη. Γιατί γελάτε, ρε παιδιά;», πρόσθεσε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Στο 1 ή στο 2 ήσουν;», τη ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη Τζένη Μελιτά να απαντά: «Στο 2 νομίζω. Τότε που είχε ανακαλυφθεί για πρώτη φορά ότι η Στρουμφίτα είχε και φίλες. Γιατί μέχρι τότε ήταν μία μόνη της μέσα σε ένα χωριό».