Τζένη Διαγούπη για δίκες Φιλιππίδη: «Δεν ήταν άβολο να είμαι εκεί, πιστεύω τις φίλες μου και τα κορίτσια που ήμασταν μαζί»

Τζένη Διαγούπη

«Έπρεπε να είμαι με το δίκιο», λέει η Τζένη Διαγούπη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα η Τζένη Διαγούπη. Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και για την συμπαράστασή της στις γυναίκες που είχαν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το metoo έκανε καλό γιατί βγήκαν προς τα έξω κάποια πράγματα τα οποία καλά κάνανε και βγήκαν. Θεωρώ ότι η κοινωνία μίλησε λίγο παραπάνω. Αν έκανε καλό ή κακό δεν ξέρω, και δεν μου αρέσει και η λέξη “καθάρισε”. Είναι άσχημο να λέμε ότι καθάρισε το θέατρο. Το θέατρο είναι μια υπέροχη δουλειά. Αν σπιλώθηκε το θέατρο, μπορεί μέσα από τις “στάχτες” του να αναγεννηθεί, καλώς έγινε!», είπε αρχικά η Τζένη Διαγούπη.

Η Τζένη Διαγούπη έδινε το παρών στις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Πλάτανο, για να συμπαρασταθεί στις γυναίκες που τον είχαν καταγγείλει: «Δεν ήταν άβολο για μένα να είμαι στο δικαστήριο, γιατί πιστεύω τις φίλες μου, τα κορίτσια που ήμασταν μαζί, οπότε έπρεπε να είμαι με το δίκιο».