Zappit

Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, μου είπε ότι δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»

"Μου αρέσει ο Σεφερλής αλλά όταν μπαίνουν μπροστά μικρά παιδιά, εκεί ήθελα να του την πω".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Τριαντάφυλλος, απαντώντας για την κριτική που ασκεί ο Μάρκος Σεφερλής στα non-binary άτομα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρεται στο περιστατικό με τη σάτιρα του ηθοποιού που είχε ως στόχο τον ίδιο και που, όπως υποστηρίζει, έχει ενοχλήσει ακόμη και τον ανήλικο γιο του.

«Τον Μάρκο τον λατρεύω, τον αγαπάω, τρελαίνομαι, γελάω και γουστάρω με αυτό που κάνει. Μέχρι εκεί. Όταν μπαίνουν μπροστά μικρά παιδιά, εκεί ήθελα να του την πω», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Όταν λες ότι το παιδί θα αλλάξει επίθετο ή σχολείο, επειδή ντρέπεται για τον πατέρα του, αυτό είναι πέρα από τα όρια. Πιστεύω ότι το κατάλαβε. Για τα υπόλοιπα δεν με πειράζει, που με σατιρίζει και τα λοιπά», ξεκαθαρίζει ο τραγουδιστής στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Φαντάσου ότι ο γιος μου μού το λέει συνέχεια, ότι δεν μου αρέσει ο κύριος Σεφερλής για αυτά που είπε, ότι δεν θα άλλαζα ποτέ επίθετο και πατέρα. Δεν μπορείς να του κρυφτείς, ούτε μπορώ να του πω και ψέματα», επισημαίνει ο Τριαντάφυλλος για τη σάτιρα που έχει δεχθεί στο παρελθόν από τον ηθοποιό.