Τραϊάνα Ανανία: «Μας έλεγαν να μην ακούμε Σάκη Ρουβά γιατί είναι αντίχριστος»

Τραϊάνα Ανανία

"Μας έλεγαν "όποιος τραγουδήσει Σάκη Ρουβά και λικνιστεί, χαστούκι" και έχω φάει χαστούκι" αποκάλυψε η Τραϊάνα Ανανία.

Συνέντευξη στη Δέσποινα Καραβοκύρη και το podcast της έδωσε η Τραϊάνα Ανανία, αυτή την εβδομάδα, όπου και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός γύρισε, μάλιστα, πίσω στα παιδικά της χρόνια για να αναφερθεί στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έζησε στο χριστιανικό σχολείο από τους δασκάλους της.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Τραϊάνα Ανανία εκμυστηρεύτηκε πως «μας κοιτούσαν από τα παράθυρα, μας έψαχναν τις τσάντες και μας έριχναν χαστούκια πολλά. Ναι, πολλά χαστούκια στη σειρά».

«Άρα μιλάς για πολυεπίπεδη βία σε αυτό το σχολείο» σχολίασε, αμέσως, η οικοδέσποινα του podcast με την ηθοποιός να αποκρίνεται αμέσως θετικά και να υπογραμμίζει τα εξής. «Ναι. Και αβάσταχτο κήρυγμα, 40 λεπτά πριν μπούμε στην τάξη. Όρθια τα παιδιά με πέντε βαθμούς στο κρύο, μιλάμε για την Θεσσαλονίκη όπου είναι και βόρεια περιοχή. Μες στο κρύο, στο Πανόραμα, να ακούμε το κήρυγμα της διευθύντριας με την γούνα. Κάθε μέρα φορούσε και άλλη γούνα αυτή από αληθινό δέρμα».

«Κήρυγμα για το να μην ακούμε Σάκη Ρουβά γιατί είναι αντίχριστος! Κι «όποιος τραγουδήσει Σάκη Ρουβά και λικνιστεί, χαστούκι». Έχω φάει χαστούκι γιατί άκουσα Σάκη Ρουβά, ναι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Τραϊάνα Ανανία στη νέα διαδικτυακής της συνέντευξη.