Zappit

Το zappIT στο «Φώτης Μαρία Live»

Τι μας εκμυστηρεύτηκαν Φώτης και Μαρία;

Στα πλάτο της εκπομπής τους συλλάβαμε τον Φώτη και την Μαρία μετά την πρεμιέρα τους και μας εκμυστηρεύτηκαν… τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή, για την μετακίνηση της Μενεγάκη άλλα και το τι περιμένουν από αυτή τη χρονιά…

Τι καινούργιο θα δούμε στην εκπομπή;

Μαρία Μπακοδήμου

«Νομίζω πως φάνηκε από την πρώτη εκπομπή αυτό που θα δούμε. Θα έχει περισσότερα βίντεο που θα έχουν μια διάσταση στην κοινωνία και λιγότερο στην σόου μπιζ . Θα έχει και θέματα της σόου μπιζ, αλλά επειδή είναι έτσι όπως είναι η ατμόσφαιρα τριγύρω και η αίσθηση από αυτό που ζούμε όλοι, μας κάνει να αλλάξει λίγο το format.  

Αυτό που προσπαθούμε είναι αυτό που θα πούμε να έχει χιούμορ, να είναι από την πλευρά την δικιά μας, θα κάνουμε παρέα κάθε απόγευμα για να γελάσουμε και όχι να προβληματιστούμε .”

 Φώτης Σεργουλόπουλος
 
«Γενικά δεν θα αλλάξει πολύ σε format η εκπομπή. Άλλωστε πέρυσι έκλεισε αισιόδοξα και νομίζουμε ότι οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Πως σχολιάζετε τις αλλαγές που έγιναν;

Φώτης Σεργουλόπουλος

» Έγιναν αλλαγές, γενικά γίνονται αλλαγές στον κόσμο. Είναι λογικό να γίνουν και στην τηλεόραση και ακόμα μεγαλύτερες, δεν νομίζω ότι τα έχουμε δει όλα. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται εκτός δουλειάς είναι δύσκολο για όλους και για την ίδια την τηλεόραση. Νομίζω πως η τηλεόραση όταν δεν έχει χρήματα φαίνεται.

Για την αλλαγή της Μενεγάκη τι έχετε να πείτε;

Μαρία Μπακοδήμου

«Παράξενο είναι, όταν είσαι σε μια ζώνη ταυτισμένος για τόσα χρόνια… Νομίζω ότι η Μενεγάκη είναι μια προσωπικότητα στην τηλεόραση που δεν έχει να κάνει με το concept της εκπομπής. Η Μενεγάκη είναι Μενεγάκη, όποτε δεν θα έχει πρόβλημα και το μεσημέρι . Ο άλλος την παρακολουθεί γι΄αυτό το χαριτωμένο και το λαμπερό που έχει η Ελένη.»

Τι περιμένετε να σας φέρει αυτή η χρονιά; 

Μαρία Μπακοδήμου

«Δεν ξέρω, εγώ ελπίζω κάποια στιγμή να μπουν σ΄ένα δρόμο τα πράγματα. Είμαστε όλοι σαν να κολύμπαμε σε μια θάλασσα που δεν ξέρουμε πότε θα φτάσουμε στην στεριά. Το θέμα είναι να καταλήξουμε ότι ο δρόμος για να λυθούν τα προβληματά μας είναι αυτός και ο χρόνος για να λυθούν είναι αυτός. Όταν ξέρεις ότι κάτι είναι συγκεκριμένο το αντέχεις τώρα είμαστε σ΄ένα χάος, που όλους μας αγχώνει για μας,τα παιδιά μας και για τους διπλανούς μας.»

Φώτης Σεργουλόπουλος

Ναι, είναι πολύ αρχή .Εμένα μου κάνει εντύπωση που κάθε φορά ακομά και όταν ξεκινάει το σχολείο, πρέπει να ξεκινήσεις λίγο αισιόδοξα γιατί έχεις ολόκληρη σεζόν να βγάλεις και είναι κουραστικό. Δεν είναι η πρώτη φόρα που ξεκινάμε, άλλα είμαστε λίγο περίεργα και το μόνο που περιμένω να μου φέρει είναι λίγο ηρεμία γενικότερα, ηρεμία ουσιαστική.

.

Διαβάστε επίσης: 

Η πρεμιέρα του Φώτη και της  Μαρίας