Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του – Πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΙ για το ανανεωμένο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor

Survivor, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του και η πιο μεγάλη περιπέτεια ξεκινά, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

18 Survivors με μόνες αποσκευές τα ρούχα που φορούν, και μοναδικό εξοπλισμό τις αντοχές τους, έρχονται αποφασισμένοι να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τη φύση, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.

Γιατί φέτος το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, για να ζωντανέψει στις οθόνες μας τον απόλυτο ορισμό της επιβίωσης.

Εδώ, κάθε δεξιότητα μετράει και η στρατηγική έχει τον πρώτο λόγο. Κάθε κίνηση, κάθε λέξη, κάθε λεπτό μπορεί να ανατρέψει πολλά. Οι φετινοί Survivors είναι άνθρωποι καθημερινοί. Θα χωριστούν σε δύο ομάδες για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Η συμβίωση θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση. Η συνεργασία είναι κρίσιμη για το καλό της ομάδας. Τι γίνεται όμως όταν το ένστικτο και ο εγωισμός ξυπνούν; Όταν όλοι νιώθεις πως είναι εναντίον σου, εσύ ποιον θα επιλέξεις για σύμμαχο;

Δύο φυλές, οι Τίγρεις και οι Αετοί, «ναυαγούν» στον Άγιο Δομίνικο. Αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Στην αφιλόξενη παραλία δεν υπάρχει καλύβα, δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο και η καταιγίδα πλησιάζει…

Αυτοί είναι οι 18 ξεχωριστοί παίκτες που μπαίνουν στο νέο κύκλο

Για να προστατευτούν οι 18 Survivors θα πρέπει να γίνουν ένα με τη φυλή τους, να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν τα χέρια και το μυαλό τους. Ο χρόνος πιέζει και το πρώτο ομαδικό αγώνισμα ξεκινά. Κάθε λάθος κοστίζει ακριβά για όλους.

Όταν πέφτει η νύχτα οι Survivors συγκεντρώνονται για να ανάψουν τις δάδες τους για πρώτη φορά, μία δάδα όμως θα μείνει σβηστή. Για έναν Survivor το ταξίδι μπορεί να τελειώσει πριν καν αρχίσει…

Το φετινό Survivor θα είναι τελείως διαφορετικό

Το φετινό Survivor θα είναι εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, κάτι που είχε επισημάνει και ο Γιώργος Λιανός, σε δηλώσεις του στο Summer’s Cool. Τότε ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί και στις δύο σημαντικές αλλαγές του παιχνιδιού…

«Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε, ακόμα και στα χρώματα των ομάδων. Όχι, παλιούς παίκτες δεν θα δούμε», έλεγε τότε ο Γιώργος Λιανός για την πρώτη αλλαγή που είναι η μη ύπαρξη διασήμων.

Η δεύτερη αλλαγή που είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Λιανός ήταν η χρονική διάρκεια. Όπως είχε πει ο παρουσιαστής, το νέο Survivor θα κρατήσει λιγότερο και όχι έξι μήνες, όπως ήταν μέχρι τώρα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το νέο ριάλιτι που θα δούμε στις οθόνες μας θα είναι ένα τελείως διαφορετικό κονσεπτ, απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει στις 7 προηγούμενες σεζόν. «Φέτος θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό», ανέφερε στον αέρα του ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής.

Δείτε όσα έλεγε ο Γιώργος Λιανός τον Αύγουστο…