Το Money Drop με τον Φάνη Μουρατίδη έκανε πρεμιέρα: «Πρώτη φορά σε ρόλο οικοδεσπότη»»

Money Drop

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είστε απόψε κοντά μου σε μία καινούρια πρεμιέρα για εμένα γιατί -αν κι έχω βρεθεί σε διαφορετικούς ρόλους, σε ρόλο οικοδεσπότη είναι η πρώτη φορά."

Ο Φάνης Μουρατίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας το τηλεοπτικό κοινό στο Money Drop, το νέο παιχνίδι γνώσεων του Alpha. Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία αναφορά σε αυτόν τον νέο του ρόλο ως παρουσιαστής για πρώτη φορά.

«Καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε στο Money Drop, στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι. Καλώς ήρθατε στο νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του Alpha. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είστε απόψε κοντά μου σε μία καινούρια πρεμιέρα για εμένα γιατί -αν κι έχω βρεθεί σε διαφορετικούς ρόλους, σε ρόλο οικοδεσπότη είναι η πρώτη φορά κι όσο είναι το έχω ένα άγχος» είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον «πρωταγωνιστή» του παιχνιδιού, που είναι τα χρήματα… τα πολλά χρήματα:

«Ευτυχώς, όμως, για εμένα πρωταγωνιστής στο παιχνίδι είναι άλλος, αυτές οι 200.000 ευρώ μετρητά. Πείτε μου ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο βουνό χρήματα στο σπίτι του. Εγώ θα ήθελα μία οροσειρά.»