To Money Drop και ο Φάνης Μουρατίδης έχουν πλέον τρέιλερ από άλλη διάσταση

Money Drop

Το Money Drop με τον Φάνη Μουρατίδη έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Σε έναν νέο ρόλο θα βρεθεί αυτή τη σεζόν τηλεοπτικά ο Φάνης Μουρατίδης μιας και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού Money Drop στον Alpha. Ένα παιχννίδι γνώσεων που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες και έχει χαρίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερούς συμμετέχοντες.

Το Money Drop αποτελεί το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν να παίζουν, έχοντας ήδη στα χέρια τους το έπαθλο των 200.000 ευρώ! Πόσα από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού;

Γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα χρειάζεται το κάθε δίδυμο παικτών που συμμετέχει στο Money Drop. Μόνο 8 ερωτήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alpha TV (@alphatv)

Το βράδυ της Δευτέρς, μάλιστα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Instagram, είχαμε την υεκαιρία να παρακολούθησουμε το πρώτο τρέιλερ για την ανανεωμένηεκδοχή του Money Drop όπου και ο Φάνης Μουρατίδης εμφανίζεται ως… αστροναύτης Νιλ Άρμστρονγκ λίγο πριν πέσει η αυλαία!