Το «Dancing» τελείωσε. Έρχεται η… ναυμαχία των πανελιστών

Διαβάστε ποια στοιχεία της βραδιάς αναμένεται να προκαλέσουν συζητήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα...

Το πρώτο Dancing ολοκληρώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής κι έτσι από Δευτέρα επιτέλους θα έχουν με κάτι να ασχολούνται, γιατί σε τέτοιους καιρούς τηλεοπτικής ανομβρίας ,δύσκολα θα την έβγαζαν με ολίγη από Γιουροβίζιον και τα χιλιοειπωμένα και ξαναζεσταμένα του «εθνικού» ειδυλλίου Ζέτας-Μιχάλη ή την παραφιλολογική μπουρδολογία πέριξ των παρακμιακών -ο Θεός να τις κάνει-Νοικοκυρών του Παραδείσου.

Θα έχουν επιτέλους πλούσια ύλη προς…μελέτη-πρωϊνή και μη-ώστε να εξασκήσουν ευσχήμως τον προσφιλή τηλεοπτικό αυτισμό τους.

Το show ήταν το αναμενόμενο. Ούτε κάτι λιγότερο,ούτε κάτι περισσότερο. Άλλωστε ο ΑΝΤ1 και εμπειρία έχει και ειδίκευση σε τέτοιου είδους θεάματα…Και ξέρει να τα κάνει καλά.

Αυτό θα αποτυπωθεί άλλωστε και στα μηχανάκια των  νοικοκυραίων της AGB,παρασέρνοντας προς τα πάνω και άλλες εκπομπές του καναλιου.Οπως για παραδειγμα το «10 με 1 μαζί»,τουλάχιστον τις Δευτέρες.

Κατά τα λοιπά οι παίχτες σε γενικές γραμμές δείχνουν πιο ενδιαφέροντες από τους περσινούς. Η Ζέτα Μακρυπούλια πιο ώριμη ,πιο χαλαρή και πιο ετυμόλογη από την πρώτη της θητεία-είπε άλλωστε και την ατάκα της βραδυάς προς το Λάτσιο με το αν θα χωρέψει κι εκείνος η έστω το κεφάλι του.Η κριτική επιτροπή μοιάζει λιγότερο σοβαροφανής απ’ότι την προηγούμενη σεζόν, με την Ερρικα Μπρεζεράκου να βοηθάει με την εμφανή μη…ειδικευσή της προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Νάντια Μπουλέ πρωτίστως και ο Γιώργος Χρανιώτης δευτερευόντως κέρδισαν τις εντυπώσεις,η Ελεονόρα Μελέτη έδειξε πως η παραγωγή θα στηρίξει πολλά επάνω της-τουλάχιστον στις αρχές-με ότι αυτό συνεπάγεται,η φωνή της Νατάσας Καλογρίδη αλά Νίκος Φέρμας θα γράψει…επιθεωρησιακή ιστορία  και ο Τρύφων Σαμαράς επιβεβαίωσε ότι θα αποτελέσει την ατραξιόν του προγράμματος.Είπε και την δεύτερη κατά σειρά…αξιολόγησης ατάκα της βραδυάς-εκτός από το…κλασσικό του ‘’ξεπατώθηκα’’, ότι και καλά παραλίγο να του…καεί το πιστολάκι από τη χαρά του, όταν του είπαν πως θα συμμετάσχει στο περί ου ο λόγος talent show.

Από τα παρασκήνια της βραδιάς,φωτιές θα ανάψει στα πάνελ η παρουσία του συζύγου της πρώην παρουσιάστριας  και νυν κυρίας εφοπλιστού Μαριέτας Χρουσαλά, Λέο Πατίτσα και της μητέρας του-κυρίας Μαριγώς – ανάμεσα στο φιλοθεάμον κοινό του στούντιο.Θα αναβιώσουν μνήμες από το ένδοξο μεταγαμήλιο έπος του ζεύγους στο Θωρηκτό Αβέρωφ.
…Και βεβαίως να μην παραλείψουμε και το όβερ ντόουζ που θα υποστούμε οσονούπω από την επέλαση της νέας καθημερινής Ευγενιομανωλιδουειάδας.
Εν αναμονή λοιπόν της …ναυμαχίας των πανελιστών σε ρυθμούς Dancing…