Το BBQ Stories συνεχίζει το ταξίδι του στην Κρήτη
BBQ Stories, σήμερα στις 17:40 στον ΣΚΑΙ.
Το BBQ Stories ρίχνει σήμερα αυλαία και το τελευταίο επεισόδιο θα γραφτεί στο πανέμορφο Ρέθυμνο. Μετά τα Χανιά, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου φορτώνει την ψησταριά του και ταξιδεύει στον νομό Ρεθύμνης.
Το Ρέθυμνο είναι ένας συνδυασμός υπέροχης φύσης, καλόκαρδων ανθρώπων και απολαυστικού φαγητού. Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται μία φάρμα εκτροφής σαλιγκαριών στο Λατζιμά, και αφού μάθει όλα τα μυστικά, μαγειρεύει «Χοχλιούς μπουρμπουριστούς» και «Καλαμάκια με σαλιγκάρια τυλιγμένα με αμπελόφυλλα».
Το επόμενο πρωί βρίσκει τον Αλέξανδρο να ετοιμάζει για την ομάδα του ένα λαχταριστό πρωινό με «Ψητό ζαμπόν με μαύρο ψωμί, ξινομυζήθρα και αυγό». Στη συνέχεια, έχει ανάβαση στον Ψηλορείτη, όπου σε ένα μιτάτο, παρακολουθεί όλη τη διαδικασία για το γνήσιο οφτό κρέας ή αλλιώς αντικριστό.
Το ταξίδι στην Κρήτη ήταν αποκάλυψη για τον Αλέξανδρο και τα bbq stories ολοκλήρωσαν τη σεζόν με αυθεντικό φαγητό που ετοιμάζεται και τρώγεται παρέα με φιλόξενους ανθρώπους.