Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!
Αυτό το Σάββατο, η Νταϊάν ετοιμάζει μια γευστική εκδρομή στη Μεσόγειο. Θα μας δείξει πως φτιάχνεται η περίφημη πισαλαντιέρ που είναι η εκδοχή της πίτσας από την Προβηγκία ενώ θα ετοιμάσει και απολαυστικούς ντοματοκεφτέδες από την Σαντορίνη.
Η έμπνευση όμως της μαμάς Νταϊάν για νέες γεύσεις δεν σταματά ποτέ. Στο δεύτερο μενού που μας προτείνει, θα φτιάξει με απλά υλικά μια νόστιμη και γρήγορη σκορδομακαρονάδα από την Μύκονο αλλά και ένα κοτόπουλο γεμιστό με ψωμί και σταφίδες από τις Κυκλάδες.