Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!
Το Σάββατο 22 Μαρτίου, τα πιάτα της Νταϊάν έχουν άρωμα Ικαρίας. Η μαμά δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία της στο νησί της και τις γεύσεις του, σερβίροντας τρία πιάτα με μπόλικο μεράκι: Πατατάτο, ένας νόστιμος συνδυασμός από κρέας και πατάτες, μελιτζάνες σε κουρκούτι με ντομάτα κρεμμύδι και σκόρδο και σολομό με κρέμα γάλακτος και ούζο.
Στο δεύτερο μενού που η Νταϊάν μας προτείνει, ετοιμάζει ένα κέικ με γάλα καρύδας και «μεταμορφώνει» ένα ριζότο σε κροκέτες.