Τι θα ετοιμάσει η Νταϊάν Κόχυλα αυτό το Σαββατοκύριακο;
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε.
Tο Σάββατο 12 Ιανουαρίου, η Νταϊάν τρέχει και δεν προλαβαίνει! Το νέο της βιβλίο βρίσκεται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων και εκείνη έχει πολλές υποχρεώσεις στο πλαίσιο της προώθησής του. Έτσι, η καταξιωμένη chef πρέπει να εμπνευστεί κάτι γρήγορο για να μαγειρέψει προτού φύγει από το σπίτι της για μια φωτογράφιση. Όμως, μπορεί κάποιος να μαγειρέψει κάτι πολύ νόστιμο μέσα σε ελάχιστο χρόνο; Η Νταϊάν μπορεί! Πέννες με τοματίνια και χαλούμι, αλλά και κοτόπουλο με μπαλσάμικο.
Η Νταϊάν μας μιλά για τη Μακεδονία, το σταυροδρόμι της γεύσης ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, αλλά και για τη σημαντική θέση που κατέχουν τα μπαχαρικά στην κουζίνα της περιοχής. Στη συνέχεια, μαγειρεύει σουτζουκάκια σμυρναίικα και κριθαρότο με θαλασσινά.
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, η καταξιωμένη σεφ είναι στο γραφείο της και ξεφυλλίζει το νέο της βιβλίο. Θυμάται τη σκληρή δουλειά που έγινε τόσο από εκείνη όσο και από τα πρόσωπα που τη βοήθησαν να υλοποιήσει την ιδέα της. Αμέσως μετά, μαγειρεύει χοιρινές μπριζόλες γεμιστές με σπανάκι και τάρτα μήλου για τα παιδιά της.
Η Νταϊάν ετοιμάζει επίσης ένα κέικ με γιαούρτι και λικέρ πορτοκαλιού, αλλά και μια απολαυστική κερκυραϊκή πουτίγκα.
Διαβάστε ακόμα:
Βιβλίο πασίγνωστης Ελληνίδας σεφ στα 25 καλύτερα του κόσμου!