Tη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου η Ελένη μαγειρεύει παρέα με τον Ανδρέα Λαγό και τη φωτογράφο Μόνικα Κρητικού! Φτιάχνουν το καβούρι με νόστιμο και οικονομικό τρόπο, το κέικ της εβδομάδας με καφέ εσπρέσο και φουντούκι και την πιο πετυχημένη συνταγή για ελιόψωμο!!
Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου μαγειρεύουν η Αύρα Παπαθανασίου και ο Μάνος Βυνιχάκης! Η Αύρα φτιάχνει νόστιμα ρεβίθια με κριθαράκι, λιναρόσπορο και κουρκουμά και ένα περσικό κοτόπουλο με καρύδια. Ο Μάνος προτείνει μακροβιοτικές μπάρες με πολλά καλά και υγιεινά υλικά!!
Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στην κουζίνα της Ελένης έρχεται ο Σπύρος Τζίμας! Μαγειρεύει αρνάκι στο φούρνο με πατάτες και σάλτσα κονιάκ και σαλάτα μακροζωίας με λάχανο και ρέβα! Ο Chef Γιώργος Γαβριάς φτιάχνει αφράτους λουκουμάδες με λουκανικάκια Βιέννης!
Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου η δημοσιογράφος γεύσης Νίκη Μηταρέα μαγειρεύει με ρετσίνα! Φτιάχνει χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα ρετσίνας, κοτόπουλο με μανιτάρια και σάλτσα ρετσίνας και ένα εύκολο γλυκό: μήλα και αχλάδια σε μαυροδάφνη!
Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου μαζί με την Ελένη μαγειρεύει ο Chef Μίνως Κονίδης! Φτιάχνουν πίτα με κατσικίσιο τυρί και σύκα και ζουμερό μοσχάρι με κρούστα πιπεριών και μουστάρδα! Ο σοκολατοποιός Αριστοτέλης Παναγιώταρος φτιάχνει δύο εθιστικά ροφήματα σοκολάτας!