Tη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου ετοιμάζει λαχταριστές συνταγές με τον Ανδρέα Λαγό και τη μαγείρισσα από την Καρδίτσα, Τασούλα Κουφοπούλου: αρακάς με σάλτσα γιαουρτολέμονου, καφεσοκολατένιο κέικ κατσαρόλας και δίπλες φούρνου με καρύδια και μέλι!
Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου φτιάχνουν εύκολες συνταγές για παιδιά και μεγάλους με την Λένα Βρανοπούλου και τη Χαρά Κατσικογιάννη: φλογέρες με κιμά και σοκολατένιες μπάρες δημητριακών! Ο Chef Γιώργος Γαβριάς ετοιμάζει ψητό χοιρινό με μυρωδικά σε κρούστα παρμεζάνας και σάλτσα αποξηραμένων φρούτων!
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου μαγειρεύουν ο Οδυσσέας Τρακάδας και ο Ανδρέας Λαγός! Δείχνουν μία συνταγή για τα πολίτικα λουκάνικα με πουρέ φακής, ένα φιλέτο μπακαλιάρου τυλιγμένο σε φύλλο με σάλτσα τυριού και την τραγανή αμυγδαλόπιτα με σάλτσα χουρμά!
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου μαγειρεύουν ο Chef Ρενάτο Μέκολι και ο Ανδρέας Λαγός! Δείχνουν τη συνταγή για την καπνιστή γαλοπούλα με φάβα και chutney με σταφίδες και κάππαρη, το ανάποδο τιραμισού με μέλι και ελληνικό καφέ και τον μπακαλιάρο στον ατμό με παντζάρια και μαγιονέζα σκόρδου!
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου φιλοξενούν την Chef Αυγερία Σταπάκη και τον Bartender Γιάννη Σαμαρά! Φτιάχνουν κριθαρότο που θυμίζει πίτσα, ένα νόστιμο ταμπουλέ με γαρίδες και δύο ιδιαίτερα κοκτέιλ με έντονα αρώματα και γεύση!