Zappit

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έγραφαν ότι έπεσα με τη μηχανή και χτύπησα, ενώ δεν ξέρω να οδηγώ μηχανή»

«Έμαθα να διαχειρίζομαι και να προστατεύομαι από τα ψευδή δημοσιεύματα», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στο Πρωινό μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδιά του και στην προσωπική του ζωή, την οποία όπως λέει κρατάει για τον εαυτό του.

«Η βραδιά για τον Μίμη Πλέσσα εξελίχθηκε διαφορετικά απ’ ότι την προετοιμάζαμε. Ήταν πολύ γλυκός φόρος τιμής προς τον Μίμη Πλέσσα και μεγάλη τιμή για μένα που συμμετείχα. Από την αρχή πίστευα ότι η Μαρινέλλα θα τα καταφέρει, έχει τεράστια δύναμη ψυχής. Ανυπομονώ να τη δω με αυτό το υπέροχο χαμόγελο», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέχεια: «Τον ελεύθερό μου χρόνο τον διαθέτω συνειδητά στα παιδιά μου, γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Θέλω όσο μπορώ να κρατήσω αυτές τις στιγμές. Ως πατέρας δίνω συμβουλές και εμπειρίες μου στα παιδιά, χωρίς να τους επιβάλω κάτι. Τα παιδιά έχουν πάρει την πληροφορία για το τρίτο φύλο, το συζητούμε χωρίς να χρωματίζουμε».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Έχει γραφτεί ότι έπεσα με τη μηχανή και χτύπησα, ενώ δεν ξέρω να οδηγώ μηχανή. Έμαθα να διαχειρίζομαι και να προστατεύομαι από τα ψευδή δημοσιεύματα. Είναι συνειδητή μου απόφαση να κρατώ την προσωπική μου ζωή για μένα».