Θοδωρής Αθερίδης: «Οι ηθοποιοί είμαστε ήσυχοι, έχουμε τον Μπιμπίλα που θα πει ποιος πέθανε και ποιος δεν πέθανε»

Θοδωρής Αθερίδης

"Είναι περίεργο παιδί ο Σπύρος, παλιά έκανε όλες τις φορολογικές δηλώσεις όλων των ηθοποιών αφιλοκερδώς" αποκάλυψε, επίσης, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη ομολογουμένως αναφορά στον καλό του συνάδελφο, Σπύρο Μπιμπίλα.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Αθερίδης επισήμανε πως «το μόνο άγχος που είχα όσο ζούσε η μαμά μου τα τελευταία χρόνια, γιατί ήταν καλά, ήταν ας πούμε το 2019, που 30 Νοεμβρίου έπαθα εγκεφαλικό, μην τυχόν και το μάθει. Τεράστιο βάρος, γιατί αν άκουγε ότι «ο Θοδωρής έπαθε εγκεφαλικό» θα πέθαινε εκείνη την ώρα. Έτσι στο νοσοκομείο τους έπιασα όλους και τους παρακάλεσα να μην μαθευτεί γιατί ματαιώθηκε τότε μια παράσταση. Έκανα δηλαδή την απογευματινή και δεν έκανα την βραδινή».

«Αν μαθευόταν, θα πέθαινε η μάνα μου. Τα κατάφερα. Κάτι της είπαν αλλά με παίρνει τηλέφωνο την ώρα που βγαίνω από το νοσοκομείο, είμαι μέσα στο αμάξι και της έκανα FaceTime για να με δει και της είπα ότι πήγαινα να φάω ψάρι».

«Και εσείς οι δημοσιογράφοι πολλές φορές δεν το κάνετε γιατί είστε αναίσθητοι άνθρωποι αλλά γιατί ο ανταγωνισμός σας οδηγεί, ποιος θα βγάλει πρώτος την οποιαδήποτε είδηση. Εμείς είμαστε ήσυχοι, έχουμε τον Μπιμπίλα που θα πει ποιος πέθανε και ποιος δεν πέθανε! Είναι περίεργο παιδί ο Σπύρος, παλιά έκανε όλες τις φορολογικές δηλώσεις όλων των ηθοποιών αφιλοκερδώς. Μετά είχε αναλάβει σιγά σιγά τις κηδείες, «πέθανε ο ένας» και «πέθανε ο άλλος». Απλώς είναι αστείο, εντάξει» συμπλήρωσε ακόμα, γελώντας, ο Θοδωρής Αθερίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΡΤ.