Zappit

Θέμης Κανέλλος για Fipster: «Τέτοιους ανθρώπους τους σιχαίνομαι, έχω βγάλει πολλούς έτσι από τη ζωή μου»

"Μάλλον αποφασίζει να έχει άτομα στη ζωή του που είναι μόνο χρήσιμα για να βγάλει λεφτά" τονίζει ο Θέμης Κανέλλος.

Ο Θέμης Κανέλλος βρέθηκε σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο νεαρός πρώην παίκτης του Big Brother μίλησε με καθ’ όλα αιχμηρό τρόπο για τον Fipster και το unfollow που δέχθηκε από εκείνον και του το επέστρεψε πίσω.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Κανέλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν όρια στο Youtube, υπάρχουν όρια παντού. Καλό είναι γενικά να προσέχουμε τι λέμε και να βάζουμε τα όρια μας. Τώρα, η Super Κική και ο Fipster… Εγώ δεν θα σχολιάσω τη Super Κική γιατί έχει πει πολλά πράγματα, ο Fipster όμως που βγήκε μετά με θράσος και, αντί να υποστηρίξει την φίλη του που πήγε εκεί πέρα και έκανε βίντεο, κάθισε και την έκραξε; Δηλαδή είναι η γλάστρα που τώρα αποφάσισε για κάποιο λόγο να προσπαθήσει πάλι να ξαναμπεί στην τηλεόραση».

«Εμένα έχει τύχει στο παρελθόν να με καλέσει και να μπω σε βίντεο του αλλά, όταν σταμάτησε μάλλον αυτή η συνεργασία ενώ δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας, αποφάσισε να με κάνει unfollow οπότε τον έκανα και γω πίσω. Τίποτα δεν έγινε μεταξύ μας, εγώ δεν του έκανα ποτέ τίποτα και ίσα ίσα ήμουν πάρα πολύ ευγενικός, είχα πάει στην ώρα μου στο γύρισμα, κάναμε το γύρισμα και ήταν όλα τέλεια. Μάλλον δεν του είμαι αρκετά χρήσιμος πλέον οπότε αποφασίζει να έχει άτομα στη ζωή του που είναι μόνο χρήσιμα για να βγάλει λεφτά».

«Εγώ τέτοιους ανθρώπους τους σιχαίνομαι προσωπικά, έχω βγάλει πολλούς ανθρώπους έτσι από τη ζωή μου. Χαίρομαι που το έδειξε από μόνος του και με έβγαλε αυτός έτσι ώστε να έχω ένα λιγότερο αχρείαστο άτομο στη ζωή και στο Instagram μου» συμπλήρωσε, με νόημα, ο Θέμης Κανέλλος στην κάμερα του Alpha.