The Voice – «Τρελάθηκε» ο Χρήστος Μάστορας με τον παίκτη από τη Βόρεια Ήπειρο: «Και δεν γύρισα εγώ; Τραγικό»

The Voice

Το απρόοπτο που έκανε τον τραγουδιστή να σαστίσει.

Την τύχη του ενώπιον των τεσσάρων κριτών του The Voice θέλησε να δοκιμάσει ο 23χρονος Χρήστος. Ο νεαρός με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο έκανε τη διαφορά και ερμήνευσε την «Ιτιά», το πασίγνωστο παραδοσιακό τραγούδι, εντυπωσιάζοντας την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ωστόσο, η έκπληξη ήρθε αργότερα, όταν ο Χρήστος Μάστορας πληροφορήθηκε πως ο 23χρονος συνονόματός του είναι και… συντοπίτης του.

«Είμαι από το Ζερβάτι, κατάγομαι από Δρόπολη Βορείου Ηπείρου», αποκάλυψε ο νεαρός παίκτης του The Voice, απαντώντας σε ερώτηση που του έκανε η Έλενα Παπαρίζου.

«Τι λες, ρε φίλε; Και δεν γύρισα εγώ; Τραγικό», σχολίασε έκπληκτος ο τραγουδιστής, που σηκώθηκε να υποδεχθεί τον διαγωνιζόμενο.

«Περίμενα ότι θα γύριζες στο τσακ εσύ», του είπε ο 23χρονος Χρήστος.

«Ήμουν στο τσακ να γυρίσω πράγματι και επειδή το παρελθόν έχει δείξει ότι τρώω ήττα σε αυτές τις φωνές, λέω «ασ’ το». Αφού γύρισε ο Μαζωνάκης, μετά η Έλενα θα αρχίσει να λέει ότι έχει σόι στη Λάρισα, στην Καρδίτσα… θα βρεθείτε κοντοχωριανοί και θα διαλέξεις την Έλενα. Δεν είχα ελπίδα, αδελφέ!», απολογήθηκε με χιούμορ ο Χρήστος Μάστορας.