The Voice – Τους τρέλανε με την φωνή και τους συγκίνησε με την ιστορία του: «Έχω γεννηθεί με αυτό το πρόβλημα»

The Voice

"Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω ποτέ "αμάν, τι έχω πάθει", προσπαθώ πάντα να είμαι ενεργός μες στη ζωή" εκμυστηρεύτηκε στο The Voice.

Στη σκηνή του The Voice ήρθε για να διαγωνιστεί ο Λάμπρος Καυκούλας, το βράδυ της Κυριακής, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Με το… καλησπέρα, μάλιστα, ο 53χρονος διαγωνιζόμενος από τη Θεσσαλονίκη έμελλε να συγκινήσει αρχικά το τηλεοπτικό κοινό και μετέπειτα τους τέσσερις coaches με την προσωπική του ιστορία.

Ειδικότερα, ο Λάμπρος Καυκούλας εξομολογήθηκε στην κάμερα του The Voice πως «Η οικογένεια μου είναι το απάνεμο λιμάνι όπου εκεί βρίσκω τη γαλήνη, τη συντροφιά και την αγάπη που ζητάει κάθε άνθρωπος. Τραγουδάω πολλά χρόνια μπροστά σε κόσμο, δηλαδή από τότε που ξεκίνησα συνεχώς είμαι μπροστά σε κόσμο, περίπου 32 χρόνια».

«Έχω γεννηθεί με ένα πρόβλημα στην όραση το οποίο λέγεται μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια. Βλέπω ότι η ζωή δεν  διαφορετικά και έχω καταλάβει, μέσα από τα βιώματα αυτά, ότι ό,τι σου στερεί η φύση σε μια αίσθηση, σου το δίνει πολλαπλάσιο σε κάτι άλλο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω ποτέ «αμάν, τι έχω πάθει», αντιθέτως προσπαθώ πάντα να είμαι ενεργός μες στη ζωή».

«Πιστεύω ότι οι αισθήσεις, όταν λείπει μία, προσπαθούν να καλύψουν το κενό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, όταν σου στερεί αυτό η φύση, να ακούς καλύτερα και αυτό βοηθάει και στο τραγούδι το οποίο ως ένα σημείο είναι και ακοή».

Αμέσως μετά, λοιπόν, ο 53χρονος διαγωνιζόμενος επέλεξε να ερμηνεύσει το παραδοσιακό τραγούδι «Τζουμέρκα μου περήφανα»και ήταν θέμα… δευτερολέπτων να γυρίσουν και οι τέσσερις coaches του The Voice!